ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλυπητήρια μηνύματα για τους Θανάση Στρατάκη και Φίλιππου Αρβανίτη από τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, με οδύνη και θλίψη απευθύνει τον ύστατο χαιρετισμό στον αγαπητό συναθλητή, φίλο και γείτονα Θανάση Στρατάκη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή την Παρασκευή 5 Ιουνίου το βράδυ αθλούμενος στο Δ.Α.Κ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Απευθύνει συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους όσους τον αγάπησαν και αγάπησε ο εκλιπόν φίλος μας. Παράλληλα καλεί όλους και όλες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Δημοτική Αρχή του Δήμου του Αιγάλεω η οποία άφησε το αθλητικό κέντρο χωρίς ιατρική υποστήριξη, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στο μέλλον . Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ την Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 20:00. Η κηδεία του αδικοχαμένου φίλου μας θα γίνει την Τρίτη 8 Ιουνίου στο Γ’ νεκροταφείο.

 

Ο Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του πρωτοπόρου δρομέα, Σπαρταθλητή και παλιού προέδρου του αδερφού συλλόγου Σ.Δ.Υ Πειραιά, Φίλιππου Αρβανίτη ο οποίος έφυγε από κοντά μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Οι συναθλητές του, του Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ.

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00