ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ευχαριστήριο ΣΔΙ για το 2ο Νυχτερινό Παραλίμνιο Δρόμο Ιωαννίνων

Το Σάββατο 6/6/2015 στην πόλη των Ιωαννίνων, έλαβε χώρα ο 2ος Νυχτερινός Παραλίμνιος Δρόμος 10 km.Η συμμετοχή έφτασε τους 800 δρομείς.

Έτρεξαν δρομείς από Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, από Αθήνα και Μεσολόγγι, από Πρέβεζα, 'Αρτα και Ηγουμενίτσα, από Γρεβενά, Κοζάνη, Τρίκαλα, Βέροια, Πτολεμαίδα, Θεσαλονίκη, Καβάλα και Κύπρο. Τους ευχαριστούμε όλους για την τιμή που μας έκαναν γιατί η παρουσία τους μας έδωσε την δυνατότητα να διοργανώσουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα. Πιστεύουμε να ευχαριστήθηκαν την διαδρομή κατά μήκος της λίμνης Παμβώτιδας και να έμειναν ικανοποιημένοι, τόσο από την οργάνωση του αγώνα, όσο και από την διαμονή τους στην πόλη μας.

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου που είναι πάντα κοντά μας σε κάθε μας προσπάθεια που σχετίζεται με το δρομικό κίνημα και την προβολή της πόλης μας πέρα από τουριστικό και σε αθλητικό προορισμό .Ευχαριστούμε την τροχαία Ιωαννίνων για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε έτσι ώστε ο αγώνας μας να διεξαχθεί με πλήρη ασφάλεια για τους δρομείς.

Πολλά ευχαριστήρια στο ΕΚΑΒ,τον Ερυθρό Σταυρό με τους καλούς Σαμαρείτες καθώς και στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων του παραρτήματος Ιωαννίνων οι οποίοι προσφέρθηκαν σαν εθελοντές στον αγώνα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που προσφέρθηκαν σαν εθελοντές στην δύσκολη προσπάθεια του Συλλόγου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Συλλόγου μας που αν και δρομείς προτίμησαν να μη τρέξουν αλλά να βοηθήσουν σαν εθελοντές, βλέποντας τους άλλους να τρέχουν και ξέρουμε αυτό τι σημαίνει για έναν δρομέα. Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για μια ακόμη φορά, η συνεργασία μας με τον μέγα και αποκλειστικό χορηγό Fifth Element ήταν εξαιρετική όπως και το αποτέλεσμα και τον ευχαριστούμε.

Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί με την διοργάνωση αυτού του αγώνα για δεύτερη χρονιά ,αποκτήσαμε περισσότερη εμπειρία και ο αγώνας αυτός χρόνο με το χρόνο θα γίνεται ολοένα και καλύτερος.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00