ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή αθλητών - μελών Τελμησσού στο ZIRIA SKYRACE 2015

Με εκκίνηση και τερματισμό το πανέμορφο χωριό της Γκούρας του Δήμου Φενεού πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου η διάσχιση της Ζήρειας. Ένας πολύ απαιτητικός αγώνας βουνού 30+ χιλιομέτρων με θετική υψομετρική 2620μ. 

Η διαδρομή δύσκολη και αρκετά τεχνική, με ανηφόρες σε κλίσεις εξοντωτικές, με μονοπάτια πότε δασικά, πότε αλπικά και πότε κακοτράχαλα και πέτρινα, με πολύ απότομα και κατηφορικά κομμάτια που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Παρόλαυτα η μαγική διαδρομή σε ανταμείβει στο έπακρο.
Στο οροπέδιο χαζεύεις τα άγρια άλογα της ορεινής Κορινθίας, στην κορυφή η θέα δεν έχει όρια και η χαράδρα της Φλαμπουρίτσας, από την οποία περνάει ο ποταμός Σύθας, είναι εκπληκτική.
Αθλητές και μέλη του Τελμησσού βρέθηκαν και εκεί.  Συγχαρητήρια στον Φράγκο Χρήστο που τερμάτισε στον αγώνα στην 53η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 5:42:41 καθώς και στους Τάσο Αποστόλου και Δημήτρη Δούλο για τη συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και στους εθελοντές για τις πλούσιες παροχές τους, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι