ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βροντερό παρόν του ΣΔΥΜ στον 20° Γύρο της Κυπαρισσίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 29 Μαΐου 2015 ο 20ος γύρος της Κυπαρισσίας με πλήθος δρομέων μικρών και μεγάλων που ξεπέρασαν τις 400 συμμετοχές σε όλους τους αγώνες.

Βροντερό παρόν έδωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για άλλη μια φορά, όπου συμμετείχε με πάνω από 70 αθλητές, στηρίζοντας την καταπληκτική προσπάθεια των διοργανωτών να δώσουν αθλητική πνοή στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κυπαρισσίας, συμβάλλοντας στην διάδοση του αθλητισμού μέσω του τρεξίματος, δίνοντας το μήνυμα ότι η άσκηση να είναι ο καθημερινός τρόπος ζωής για όλους τους ανθρώπους, για καλή ψυχοσωματική υγεία και ευεξία.

Οι αγώνες περιελάμβαναν αποστάσεις 100 μέτρων για παιδάκια νηπιαγωγείου, 1000 μέτρα για παιδιά δημοτικών σχολείων, 4000 μέτρα για παιδιά Γυμνασίου - Λυκείου, 5000 μέτρα Δυναμικό Βάδισμα για όλες τις ηλικίες και ο τελευταίος και κύριος αγώνας ήταν αυτός των 10 παρά κάτι χιλιομέτρων, που περιελάμβανε δύο στροφές των 5 χιλ. και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο όγκο δρομέων.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε μικροδυσκολίες, με ανηφοροκατηφόρες, με κομμάτι χωματόδρομου, αλλά ταυτόχρονα κινήθηκε σε μία πολύ όμορφη διαδρομή με σημεία δίπλα στη θάλασσα του Ιονίου, μέσα από το λιμάνι, από χωράφια με ελιές και από τους δρόμους της πόλης, όλοι τερμάτισαν στη κεντρική πλατεία.

Μετά τις βραβεύσεις η βραδιά τελείωσε με τη γιορτή της λευκής νύχτας, που διοργανώθηκε από τον εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας και συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου από την ευρύτερη περιοχή που κατέκλυσε κάθε σημείο της πόλης.

Ο ΣΔΥΜ ευχαριστεί θερμά τη διοργάνωση για την δωρεάν μετακίνηση των αθλητών μας από τη Καλαμάτα και ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε όλοι και πάλι εκεί και να ζήσουμε ανάλογες όμορφες στιγμές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00