ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μεγάλη επιτυχία οι 1οι Πυργιώτιοι Αγώνες Δρόμου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι 1οι Πυργιώτιοι Αγώνες  Δρόμου που διοργανώθηκαν στο Τυμπάκι από τον πολιτιστικό σύλλογο Τυμπακίου και τους υπεύθυνους των αγώνων «Αγώνας Δρόμου Βιάνου» Γιώργο Λουλάκη και «Run Matala» Πελαγία Παπαματθαιάκη.

Οι συμμετοχές ήταν πολλές με αθλητές από τους 4 νομούς της Κρήτης αλλά και πλήθος κόσμου από την περιοχή που βγήκαν στους δρόμους του Τυμπακίου αψηφώντας τη ζέστη.

Την έναρξη έδωσαν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από διάφορα γυμναστήρια και συλλόγους της περιοχής δημιουργώντας ένα πολύ γιορτινό και ευχάριστο κλίμα στους αγωνιζόμενους και τους θεατές.

Στο αγωνιστικό σκέλος εντύπωση έκανε για μία ακόμη φορά ο αθλητής Μανώλης Σηφάκης από την Αγία Βαρβάρα. Τερμάτισε πρώτος το πρωί της Κυριακής στη διοργάνωση Psiloritis Race 8.5 km και επίσης πρώτος στην απόσταση των 13.5 km το απόγευμα της ίδιας μέρας, στους Πυργιώτιους αγώνες στο Τυμπάκι.
Δεύτερη θέση στα 13.5 km πήρε ο 59 χρονος Ιωάννης Σαριδάκης από το Ηράκλειο μετά απο μια δυνατή αναμέτρηση με τον τρίτο Μανώλη Φιλλιπάκη από την Ιεράπετρα.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Αγγελική Πελεκανάκη, με δεύτερη την Άννα Κερτούκα και τρίτη τη Μαρία Σκουρβουλιανάκη, σύζυγο του Μανώλη Σηφάκη!

Στον αγώνα των 5 km πρώτος τερμάτισε ο γνωστός σε όλους Μίλτος Καμπιτάκης με δεύτερο τον Ανδρέα Κούφαλη αθλητή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου που αξίζει να σημειωθεί, έτρεξε και στον αγώνα των 13.5 km καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Τρίτη θέση για τον Δημήτρη Μανελάκη αθλητή και Πρόεδρο του Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κάσια Τόπα, δεύτερη η Πελαγία Αγριμάκη και τρίτη η Γεωργία Φραγκιαδάκη.

Στα 1000 μέτρα για παιδιά δημοτικού νικητές είναι:

1η Κατηγορία Α και Β τάξεις Δημοτικού Σχολείου

Κορίτσια
1η Λουΐζα Γκινίκα
2η Μελίνα Χιούσα
3η Μαρία Μυλωνάκη

Αγόρια
1ος Μανώλης Ανυφαντάκης
2ος Μανώλης Αυγουστάκης
3ος Στέφανος Τσιμπραγάκης

2η Κατηγορία Γ, Δ, Ε,  και ΣΤ τάξεις Δημοτικού Σχολείου

Κορίτσια
1η Νίκη Μαρνέλου
2η Γεωργία Παπαδάκη
3η Έλενα Πετροπούλου

Αγόρια
1ος Αντώνιος Καλαϊτζάκης
2ος Αντώνιος Μακρυδάκης
3ος Ρίγκεστ Βασιλίδι

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου που πήραν μέρος στους 1ους Πυργιώτιους αγώνες της πόλης του Τυμπακίου.

 

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00