ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή του ΑΠΣ Τελμησσού στον 9ος Αγώνα Δρόμου Παλαιολόγεια - Μυστρά 2015

Για άλλη μια χρονιά διοργανώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις καθώς και ο αγώνας δρόμου Παλαιολογια απόστασης 21 χλμ στον Ιστορικό Μυστρα Λακωνίας.

Με εκκίνηση και τερματισμό το επιβλητικό άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, 200 και πλέον αθλητές τίμησαν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, και με το αποκορύφωμα τον αγώνα δρόμου απόστασης 21 χλμ.

Για άλλη μια χρονιά φίλοι και αγαπητά μέλη του Τελμησσου τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους τον Ιστορικό αυτό αγώνα, απολαμβάνοντας την πανέμορφη αλλά και αρκετά δύσκολη διαδρομή. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην αγαπητή και δυναμική μας Αντζελινα Λεριου, που μας έκανε πάλι για άλλη μια φορά όλους μας υπερήφανους τερματίζοντας πρώτη στην κατηγορία της με χρόνο 1.54.31!!! Μπράβο Αντζελινακι μας!

Άντε και εις ανώτερα εννοώντας και πολύ περισσότερα χιλιόμετρα! Επίσης πολλά συγχαρητήρια στα αγαπητά μας μέλη και φίλους που τερμάτισαν αλλά και απόλαυσαν την διαδρομή, στην Καιτη Βλαχακη, στην Ελένη Μιχου μαζί με την φίλη της Δέσποινα Τσιτση, και στον Παναγιώτη Καρακικλα, που για πρώτη φορά έκαναν περίπου 7χλμ και το καταευχαριστηθηκαν, στον Στάθη Κωνσταντίνο, στον Χρήστο Πεταρουδη, στον Βαγγέλη Παλιογιαννη, στον Ντίνο Δωδη, στον Κωνσταντίνο Μακρη, στον Γιάννη Τριμπουκη, στον Αντώνη Κυριακού που έκανε περίπου 6χλμ, και τέλος στον Βλάση Καραβασιλη που συνόδευσε την Αντζελινα και στο τέλος τον Χρήστο Πεταρουδη μέχρι τον τερματισμό.

Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων είναι  βέβαια  όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές που τίμησαν για άλλη μια φορά τις εκδηλώσεις τιμής Παλαιολόγεια στον ιστορικό Μυστρά.

-

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι