ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στην Κάρπαθο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού βιβλίου της Ακαδημίας με τίτλο: «Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία...προς όλο τον Κόσμο! Ένα μαγικό ταξίδι!»

Στην Κάρπαθο, παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τα ελάχιστα τεχνικά μέσα, πραγματοποιήθηκε με κέφι, συμμετοχή και συνεργασία όλων, η παρουσίαση του εκπαιδευτικού βιβλίου της Ακαδημίας με τίτλο: «Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία...προς όλο τον Κόσμο! Ένα μαγικό ταξίδι!». Συγκινητική και αξιέπαινη ήταν η πρωτοβουλία του Δήμου Καρπάθου, των εκπαιδευτικών, των κατοίκων και αρκετών Συλλόγων του νησιού να προμηθευτούν και να προσφέρουν στους μαθητές το εκπαιδευτικό βιβλίο της ΕΘΝ.Ο.Α., προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη της Ολυμπιακής Παιδείας στο νησί τους, αλλά και στηρίζοντας όλοι το έργο που επιτελεί το βιβλίο και η Ακαδημία.


Η ΕΘΝ.Ο.Α. ευχαριστεί πολύ τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρο, τον Καρπαθιακό Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης & Παιδείας (ΚΟΠΑΠ), τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Γεώργιο Τούμα, κ. Μιχαήλ Λυτό, κ. Φωτείνη Φράγκου και φυσικά την κ. Σοφία Σακέλλη, για την άριστη συνεργασία και την θερμή φιλοξενία, η οποία ολοκληρώθηκε με την επιθυμία όλων για ίδρυση Κέντρου Εκπαίδευσης Ολυμπιακής Παιδείας στο νησί. Ένα πραγματικό "μαγικό ταξίδι" στην ακριτική Κάρπαθο, που κανένας μας δεν ήθελε να τελειώσει! Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους και εκπαιδευτικούς του νησιού καλή συνέχεια, και στα παιδιά... εις το επανιδείν! Πάμε Ψηλά!

-

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι