ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πολυπληθείς η συμμετοχή των Xanthi Runners στους αγώνες NestosTrail (Ν.Τ.), και Άλκιμοι Παίδες (Α.Ρ.) της 9ης διοργάνωσης Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2015 ή VirginForestTrail (V.F.T)

Πολυπληθείς η συμμετοχή των xanthirunners στους αγώνες NestosTrail (Ν.Τ.), και Άλκιμοι Παίδες (Α.Ρ.) της 9ης διοργάνωσης Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2015 ή VirginForestTrail (V.F.T) που διοργανώθηκαν στις 30 και 31 Μαΐου στην Παρανέστια περιοχή.

Όλοι οι αθλητές μας τερμάτισαν με επιτυχία και με αξιόλογες διακρίσεις. Στον αγώνα NestosTrail (Ν.Τ.), διακρίθηκαν ο Γκορόγιας Βασίλειος –Χρυσοβαλάντης κατακτώντας την Τρίτη θέση στην Γενική κατάταξη και ο Γρηγοριάδης Γιώργος πρώτος νικητής στην κατηγορία 50-59. Στον αγώνα Άλκιμοι Παίδες (Α.Ρ.) είχαμε την πρώτη θέση στην Γενική κατάταξη από την μικρή μας αθλήτρια Βασιλειάδου Χρυσούλα.
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τα μέλη μας που τίμησαν τον Σύλλογο μας με την συμμετοχή τους στην παραπάνω διοργάνωση και τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση, υγεία, και δύναμη για το μέλλον.
Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά.


Εκ του ΔΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι