ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Παντελής Καμπαξής και ο Σπυρίδων Ξενιτίδης θα τρέξουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αγώνα Βουνού που θα γίνει το Σάββατο στο Annecy στην Γαλλία

Ο Παντελής Καμπαξής και ο Σπυρίδων Ξενιτίδης θα τρέξουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αγώνα Βουνού που θα γίνει το Σάββατο στο Annecy στην Γαλλία.


Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υπεραπόστασης 85χλμ Ultra trail σε βουνό με υψομετρική 5.500 μέτρων και με συμμετοχή 39 χωρών και 300 αθλητών , αγώνας που διοργανώνεται από την παγκόσμια Ομοσπονδία Υπεραπόστασης την IAU , την Ελλάδα την Κρήτη μας και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θα εκπροσωπήσουν Ο Παντελής Καμπαξής (που μετέχει μόνιμα στα παγκόσμια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια ) & Ο Σπυρίδων Ξενιτίδης (για πρώτη φορά). Επίσης στην Ελληνική αποστολή μετέχουν και οι πρωταθλητές Αρκουμάνης Θεοφάνης-Ματθαίου Αμαλλία &Γιαννακοπούλου Πολυξένη.
Παράλληλα με το παγκόσμιο πρωτάθλημα διεξάγεται και λαικός αγώνας βουνού στα ίδια χιλιόμετρα με την συμμετοχή 6.000 αθλητών-τριών από όλο τον κόσμο. Ο αγώνας ξεκινάει 3,30 τοπικής ώρας ξημερώματα Σαββάτου.
Η αποστολή των αθλητών μας αναχωρεί αύριο ξημερώματα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, να σηκώσουν ψηλά την Ελληνική σημαία και να πετύχουν τους στόχους τους.

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα