ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Περισσότεροι από 2.000 έχουν ήδη περάσει από τη ΔΕΘ! Τρεις δρομείς ξεπέρασαν τα 100 χιλιόμετρα σε ένα 24ωρο!

Τα ρεκόρ δεν μετρούν στον 2ο αγώνα “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”, δεν υπάρχουν νικητές. Περισσότεροι από 2.000 πολίτες έχουν περάσει από τη ΔΕΘ για να τρέξουν ή να περπατήσουν μέσα στο πρώτο 24ωρο του αγώνα, με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν με την απόσταση που διανύουν πέντε κοινωφελή ιδρύματα, καθώς τα χιλιόμετρά τους μετατρέπονται σε ευρώ.

Υπάρχουν ωστόσο κάποιοι ανάμεσα που κάνουν πράξη το “τρέξε χωρίς τερματισμό” διότι δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να τρέχουν ή να περπατούν! Μέχρι στιγμής πρώτος σε χιλιόμετρα είναι ο Λαρισαίος Νίκος Νάτσης (φωτογραφία), ο οποίος “έγραψε” 140 χιλιόμετρα και σταμάτησε να τρέχει σήμερα το απόγευμα. Ακολουθεί ο Νότης Κοκωνιάς με 130 χιλιόμετρα χωρίς να έχει σταματήσει καθόλου και ο τρίτος της παρέας είναι ο Γιώργος Στεργιάδης με 101 χιλιόμετρα.

Δρομείς από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό τον 2ο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”, που φέτος έχει στόχο τα 20.000 χιλιόμετρα, τα οποία θα μετατραπούν σε ευρώ με μοναδικό στόχο να στηρίξουμε όλοι μαζί το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του Ορφανοτροφείου Θηλέων “Μέλισσα”, του Ανοικτού Πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Λάμψη” και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας.

 

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα