ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου αγώνα TIHIORACE 2015 και η Διοργανώτρια Εταιρία GOSPORΤ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα μας

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου αγώνα TIHIORACE 2015 και η Διοργανώτρια Εταιρία GOSPORΤ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα μας.


Σε ένα υπέροχο επιβλητικό, μαγευτικό καταπράσινο περιβάλλον στο χωριό ΤΕΙΧΙΟ ΔΩΡΙΔΟΣ , 210 και πλέον αθλητές όλων των ηλικιών και κατηγοριών, άντρες και γυναίκες συμμετείχαν σε μια γιορτή του ορεινού τρεξίματος.
Μέσα σε μια υπέροχη αλλά και δύσκολη διαδρομή, ένα πολύχρωμο ανθρώπινο ποτάμι έδωσε και πήρε ζωή από την πανέμορφη πλαγιά της «ΤΟΥΡΛΑΣ».
ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του αγώνα ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ με άξιους αντιπάλους τον ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΕΦΑΝΗ και τον ΑΛΕΞΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ.
Ενώ στις γυναίκες η ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΑΙ ήταν η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ.
Αξίζουν ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν για αυτόν τον αγώνα, τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ και κυρίως τον κ. ΡΟΥΜΠΑ ΘΩΜΑ, ο οποίος αποτελεί τον ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ αυτής της προσπάθειας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ …..ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2016….

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα