Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι δρόμοι που θα κλείσουν το Σάββατο για τον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Ημιμαραθωνίου Βόλου ανακοινώνει, ότι κατόπιν άδειας των αρμόδιων αρχών, οι παρακάτω δρόμοι θα είναι κλειστοί από κυκλοφορία οχημάτων το προσεχές Σάββατο 23 Μαΐου 2015 και ώρες 17.30 ως 21.00 για την ασφαλή τέλεση του αγώνα:



Οδός Αργοναυτών, Οδός Πυράσσου από τα “ψαράδικα” μέχρι την οδό Μητρ.Γρηγορίου (από ώρες 18.00 ως 19.00 θα είναι κλειστή μέχρι την οδό Αγχιάλου), Οδός Μητρ. Γρηγορίου, Οδός Ναυαρχ. Βότση, Οδός Ελασσόνος (όλοι αυτοί οι δρόμοι, από το ύψος της οδού Πυράσσου και κάτω), Οδός Λαχανά (από το ύψος της οδού Αλμυρού και κάτω), Οδός Αλμυρού για ένα οικοδομικό τετράγωνο στο ύψος του ΚΤΕΛ, Οδός Αρ. Ζάχου για ένα οικοδομικό τετράγωνο στο ύψος του ΚΤΕΛ, Οδός Αλαμάνας από το ύψος του ΚΤΕΛ και κάτω, εκεί δηλαδή που υπάρχει ο διαμορφωμένος ποδηλατόδρομος που οδηγεί στο Εκθεσιακό Κέντρο. Όλος ο παραλιακός δρόμος Πευκάκια-Αλυκές.

Στον δρόμο του Αγίου Στεφάνου μετά τις Αλυκές, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται ελεγχόμενα με πολύ χαμηλή ταχύτητα και με προτεραιότητα στους αθλητές. Επιπροσθέτως από ώρα 18.00 ως 19.00 θα είναι κλειστή και η οδός Αλμυρού από το ύψος της οδού Αγχιάλου μέχρι την Αργοναυτών. Την ίδια ώρα θα είναι κλειστή και η οδός Αγχιάλου για ένα οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Πυράσσου και Αλμυρού.

Σε όλους τους παραπάνω δρόμους απαγορεύεται επίσης τις ώρες αυτές να βρίσκονται σταθμευμένα οχήματα. Ζητούμε τη μεγάλη προσοχή των οδηγών και την κατανόηση στις υποδείξεις των ανδρών της Τροχαίας, του Λιμενικού και των εθελοντών, ακλουθώντας τους εναλλακτικούς δρόμους.

Ο αγώνας προσελκύει εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα που θα έρθουν στο Βόλο και τη Μαγνησία με τις οικογένειες τους, με συνέπεια ο 1ος Ημιμαραθωνίος Βόλου να αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή μας. Εφόσον ο αγώνας αποσπάσει θετικές κριτικές, κάθε χρονιά θα προσελκύει ακόμη περισσότερους αθλητές και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00