ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στρατηγική συνεργασία με το ZEN για τα Βίκος Relays των Ιωαννίνων!

Επίκεντρο των Βίκος Relays μετά τον αγώνα της Κομοτηνής γίνονται τα Γιάννενα, μια περιοχή που έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη αύξηση της τουριστικής και αθλητικής δραστηριότητας τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος της στρατηγικής συνεργασίας των Βίκος Relays με το ZEN, το Δίκτυο Αριστείας Ζαγορίου.

Γεννημένο από την ανάγκη να αναδειχθούν οι απαράμιλλες ομορφιές και οι εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν το Ζαγόρι και οι γύρω περιοχές στους επισκέπτες τους, το Δίκτυο Αριστείας Ζαγορίου (Zagori Excellence Network) αποτελεί πρωτοβουλία μιας ομάδας επιχειρήσεων τουρισμού, εστίασης και δραστηριοτήτων αυτής της μεγαλοπρεπούς περιοχής της Ηπείρου. Έχοντας ως στόχο να δώσει κίνητρο για αριστεία στις προσφερόμενες υπηρεσίες και να προωθήσει το Ζαγόρι ως προορισμό για όλο τον χρόνο, το ΖΕΝ αποτελεί μια ιδιωτική συνεργατική προσπάθεια με τους εξής στόχους:

• Την αποτελεσματική προώθηση του Ζαγορίου και των γύρω περιοχών στις αγορές του κόσμου, μέσω της δημιουργίας ενός ισχυρού, αναγνωρίσιμου brand που θα προωθεί με επιτυχία τα άφθονα μοναδικά χαρακτηριστικά της περιοχής, καθώς και μέσω ενός ολοκληρωμένου, δυναμικού και σύγχρονου προγραμματος επικοινωνίας.

• Την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής, της βιοποικιλότητας, της ανθρώπινης γεωγραφίας και των παραδοσιακών οικονομικών δραστηριοτήτων και τρόπων ζωής, μέσω συστηματικών προσπαθειών διαφύλαξης, ψηφιοποίησης εγγράφων και προώθησης βιώσιμων πρακτικών και πρωτοβουλιών που αφορούν μια ισορροπημένη οικονομική ανάπτυξη.

• Την προώθηση της ποιότητας και της αριστείας στις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους επισκέπτες τόσο από τα μέλη του όσο και από άλλες επιχειρήσεις της περιοχής, ως μέσων ενίσχυσης της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επισκεπτών.

Τα Βίκος Relays και το ΖΕΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον αγώνα των Ιωαννίνων, το Σάββατο 13 Ιουνίου, με κοινό στόχο την προώθηση της πανέμορφης περιοχής στην Ήπειρο σε αθλητικό και τουριστικό επίπεδο. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και προσφορές για τους συμμετέχοντες στον αγώνα των Relays από το ΖΕΝ, γι’ αυτό να μείνετε συντονισμένοι στο vikos.relays.gr.

 
 
 

Καλεντάρι

Skyros Run 2021

Skyros Run 2021

Αυγ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα