Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τα Relays επιστρέφουν στα Γιάννενα στις 13 Ιουνίου με τον “Γύρο του Κάστρου”!

Tα Βίκος Relays επιστρέφουν στα Γιάννενα το Σάββατο 13 Ιουνίου σε έναν μοναδικό αγώνα, που δεν έχει ξαναγίνει! Ο γύρος του κάστρου θα είναι η διαδρομή για τις φετινές σκυταλοδρομίες δρόμου στα πανέμορφα Ιωάννινα, όπως αποκαλύφθηκε στην διάρκεια της παρουσίασης του αγώνα στο Grand Serai Hotel.

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Ποσειδών” και ο Αθλητικός Σύλλογος “Ερμής 1877” υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών συνδιοργανώνουν και φέτος τα Street Relays και όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας “η ανάπτυξη που έχει το δρομικό κίνημα στα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλη και η συμμετοχή του κόσμου εντυπωσιακή. Αποδεικνύει ότι η περιοχή μας είναι ένας τόπος ιδανικός για τέτοιες διοργανώσεις, τις στηρίζει και τις απολαμβάνει πραγματικά, μετατρέποντας τες σε μια μεγάλη γιορτή”.

Ο κ. Μπέγκας υπογράμμισε επίσης πως “διοργανώσεις σαν τα Relays εξυπηρετούν το στόχο όλων μας να καταστήσουμε τα Γιάννενα τον πρώτο αθλητικό-τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, με τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται”.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον Αθλητισμό, Βασίλης Καλούδης προέτρεψε τους Γιαννιώτες “να φτιάξουν ομάδες και να τρέξουν στις σκυταλοδρομίες, στη διαδρομή δίπλα στη λίμνη μας ή να συμμετάσχουν ως θεατές σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Τα Γιάννενα εξελίσσονται σε αθλητικό σταθμό και για το δρομικό κίνημα, φιλοξενώντας μεγάλες διοργανώσεις”.

Ο Πρόεδρος του Ποσειδώνα, Ηλίας Σπυριούνης τόνισε πως “μέσω των Relays τα Γιάννενα προβάλλονται ως ο καλύτερος προορισμός για αθλητικά γεγονότα που ενισχύουν το τουριστικό ρεύμα στην περιοχή” και αναφέρθηκε στη συνεργασία και την ομαδικότητα των αγώνων “που βγάζει τον κόσμο από τα σπίτια και μετατρέπει όλη την πόλη σε μια μεγάλη παρέα”.

Ο Διευθυντής των Βίκος Relays, Λευθέρης Πλακίδας αναφέρθηκε στην περσινή επιτυχία του αγώνα που “επιβεβαίωσε ότι τα Γιάννενα έχουν μεγάλη αθλητική παράδοση και εξελίσσονται σε έναν σημαντικό αθλητικό-τουριστικό προορισμό. Το ομαδικό πνεύμα αναδεικνύουν τα Relays με σύνθημα ‘μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά’”.

Τα Βίκος Relays στα Γιάννενα θα έχουν και πάλι φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα στηρίξουν την Κιβωτό του Κόσμου στη Πωγωνιανή.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00