ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση 6ος Γύρος Ρεθύμνου 2015

Ο Δήμος Ρεθύμνης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου με μεγάλο χορηγό την ασφαλιστική εταιρία ΝΝ διοργάνωσαν με επιτυχία τον 6ο αγώνα δρόμου Γύρος της πόλης του Ρεθύμνου την Κυριακή 17 Μαΐου 2015.
Παρά τη ζέστη οι συμμετοχές ήταν πολλές και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου γέμισε από δρομείς κάθε ηλικίας που έτρεξαν στα 10.000 μ. αλλά και στις παράλληλες μή ανταγωνιστικές διαδρομές των 3.650 μ. και 1.000 μ. για παιδιά δημοτικού.
Νικητές στα 10.000 μ. ήταν οι :
1ος ΓΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
2ος ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
3ος ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι:
1η ΣΥΝΤΖΑΝΑΚΗ ΝΑΝΤΙΑ
2η ΓΑΡΓΕΡΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
3η ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Δεκαπέντε συνολικά συμμετοχές για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου με μετάλλια και ατομικά ρεκόρ.
Δεύτερη στις γυναίκες η Ευγενία Γαργεράκη με χρόνο 44:26 sec και ατομικό ρεκόρ που δεν σταματάει να μας εκπλήσει με τις επιδόσεις της.
Πρώτος στους άνδρες στην κατηγορία Νομού Ηρακλείου ο πολλά υποσχόμενος αθλητής Μάνος Στεφανάκης με χρόνο 41:17 sec μιας και είναι οι πρώτες του εμφανίσεις σε αγώνες δρόμου.
Τρίτος στην ίδια κατηγορία ο πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Ηρακλείου Δημήτρης Μανελάκης επίσης με ατομικό ρεκόρ και χρόνο 42:41 sec.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στον 6ο αγώνα της πόλης του Ρεθύμνου.
 
Επίσημα αποτελέσματα και χρόνοι :
 
 

 
 
 

Αποτελέσματα