ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Σύλλογος Δρομέων Lepanto εκπροσωπήθηκε στον αγώνα ορεινού τρεξίματος 2ο Tihio Race 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Τείχιο Δωρίδας, την Κυριακή 17/5/2015, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Tihio Race που διοργανώθηκε από την εταιρία GOsport. Ο αγώνας περιελάμβανε τρεις διαδρομές 5, 15 και 25χλμ και παρά την αρκετή ζέστη, ικανοποίησε τους δρομείς με το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής και τη φανταστική θέα των γύρω βουνών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Lepanto εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από 15 συνολικά αθλητές. Στον αγώνα των 25χλμ έτρεξαν οι παρακάτω 6 δρομείς (με αλφαβητική σειρά): Αθανασόπουλος Δημήτρης, Γεωργαντόπουλος Δημήτρης, Κόγγος Παναγιώτης, Κούλης Φώτης, Μαστραπάς Κώστας, Παπαδογιώργος Χρήστος. Στον αγώνα των 15χλμ έτρεξαν οι παρακάτω 8 δρομείς (με αλφαβητική σειρά): Δημητρόπουλος Μιχάλης, Δημόπουλος Γιώργος, Κωστάκης Γιώργος, Λαγουδάκης Κώστας, Μπέσας Κώστας, Ορφανουδάκης Χάρης, Τούφας Στέφανος και Χριστοπούλου Έφη. Στον αγώνα των 5χλμ έτρεξε ο Τούφας Σπύρος.

Εκτός όμως από την πολυπληθή παρουσία του, ο Σύλλογος Lepanto ανέβηκε και 5 φορές στο βάθρο των νικητών! Στις ηλικιακές τους κατηγορίες, ο Κώστας Μπέσσας και η Έφη Χριστοπούλου κατέκτησαν τα κύπελλα της δεύτερης θέσης, ενώ ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο Κώστας Λαγουδάκης και ο Στέφανος Τούφας κατέκτησαν τα κύπελλα της τρίτης θέσης!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο όμως αξίζει ιδιαίτερα σε αυτούς που βραβεύτηκαν, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη σημαία του Lepanto και απέδειξαν ότι με τη συλλογικότητα και την αφοσίωση στο αθλητικό ιδεώδες, κατακτώνται και οι υψηλότερες κορυφές!

 
 
 

Καλεντάρι

Skyros Run 2021

Skyros Run 2021

Αυγ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα