ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σκυτάλη με τον Ολυμπιονίκη Απόστολο Τασκούδη στα Βίκος Street Relays της Κομοτηνής!

Η Κομοτηνή ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου τα Βίκος Relays, μετατρέποντας τις σκυταλοδρομίες δρόμου στο απόλυτο αθλητικοκοινωνικό γεγονός της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Παρών στον σπουδαίο αγώνα τρεξίματος θα είναι και ο Απόστολος Τασκούδης, 6ος Ολυμπιονίκης πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η παρουσία του Έλληνα πρωταθλητή αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των Ολυμπιονικών που συμμετέχουν στα Βίκος Relays. Ο 30χρονος παλαιστής, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με ευχαρίστηση δέχθηκε να συμμετάσχει στα Street Relays, εκπροσωπώντας την πάλη και ΣΕΟ και είναι έτοιμος να πάρει σκυτάλη και να δώσει και αυτός το παράδειγμα προς μίμηση.

Υπογράμμισε πως “ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και κάθε Ολυμπιονίκης ξεχωριστά έχουν υποχρέωση να προσφέρουν στη σημερινή κοινωνία, που δυστυχώς της έχουν απομείνει λίγα πράγματα, η ιστορία, ο πολιτισμός και οι αξίες. Έχοντας ως στόχο να ωθήσουμε τον κόσμο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό σε πρώτη φάση, ώστε να μπει στην καθημερινότητά μας, γιατί ανέκαθεν ήταν στην καθημερινότητα του Έλληνα και πόσο μάλλον όταν μας δίνεται με τέτοιες διοργανώσεις να στείλουμε και το μήνυμα της φιλανθρωπίας, τότε σίγουρα εμείς θα είμαστε πάντα εκεί”.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.vikos.relays.gr), ενώ η παράδοση του εξοπλισμού στους συμμετέχοντες θα γίνει το Σάββατο (16/5) από τις 15:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή (17/5) από τις 11:00 έως τις 16:00 στο κατάστημα της WIND στη Κομοτηνή, Πλατεία Ειρήνης 10.

 
 
 

Καλεντάρι

5th Veikou Trail

5th Veikou Trail

Ιαν 24, 2021 Rate: 0.00

7th Lycabettus Run

7th Lycabettus Run

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Salewa Rogkas

Salewa Rogkas

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα