ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΕΘΝ.Ο.Α. συμμετείχε στην εκδήλωση των μαθητών του Λυκείου με τίτλο: «Ολυμπιακοί Αγώνες… Ένα ταξίδι στο παρελθόν… Η έμπνευση για το μέλλον»

Συγκινητικά θερμή ήταν η αποδοχή, των εκπαιδευτικών και των μαθητών απο όλες τις βαθμίδες των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, στην μεγάλη ομάδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) η οποία συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση των μαθητών του Λυκείου με τίτλο: «Ολυμπιακοί Αγώνες… Ένα ταξίδι στο παρελθόν… Η έμπνευση για το μέλλον».

Οι Ολυμπιονίκες Νίκος Σιρανιδης, Σοφία Παπαδοπούλου, Ειρήνη Αινδιλή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη, Νίκος Δεληγιάννης, Βάσω Βουγιούκα και ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εργασίες των μαθητών και κυρίως να παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό βιβλίο της Ακαδημίας με τίτλο: "Αξίες Ολυμπιακές! Απο την Ολυμπία... προς όλο τον Κόσμο! Ένα μαγικό ταξίδι!".

Εξαιρετικά τιμητική ήταν η απονομή βραβείων σε ολους τους Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν, καθώς και η απονομή τιμητικού βραβείου στην κ. Ιλεάνα Κλοκώνη για την αφιλοκερδή επιστημονική συγγραφή του εκπαιδευτικού βιβλίου της ΕΘΝ.Ο.Α. και τους σημαντικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς που αυτό υπηρετεί. Τα Εκπαιδευτήρια ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ προμήθευσαν το βιβλίο στους μαθητές τους, συμβάλλοντας με την αγορά του στους στόχους που υπηρετεί. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές των εκπαιδευτηρίων για την άψογη διοργάνωση της δράσης.

Πάμε Ψηλά!

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

5th Veikou Trail

5th Veikou Trail

Ιαν 24, 2021 Rate: 0.00

"ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail" 2021

"ΛΕΒΑΔΟΣ mountain trail…

Ιαν 24, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα