ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 4ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας - Διαθέσιμες οι προσωπικές φωτογραφίες των δρομέων και το βίντεο του αγώνα

Μετά την ολοκλήρωση του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2015, ο ΣΕΓΑΣ, ο Δήμος Αθηναίων και η Οργανωτική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά το σύνολο των συμμετεχόντων δρομέων σε έναν αγώνα με χαρακτηριστικά την άρτια διοργάνωση, την τεράστια συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών και τη θετική διάθεση που πλημμύρισε την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 το κέντρο της πόλης μας.

Με την αφορμή αυτή η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα ήθελα να ενημερώσει όλους τους συμμετέχοντες δρομείς για τη δυνατότητα που έχουν να δουν και να παραγγείλουν online τις προσωπικές τους φωτογραφίες από τον αγώνα μέσω του διεθνούς φωτογραφιού πρακτορείου Marathon Photos πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο στην αρχική σελίδα της διοργάνωσης τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα.  Σημειώνεται ότι με την ίδια διαδικασία όλοι οι δρομείς θα μπορούν τις επόμενες μέρες να κατεβάσουν (download) και να τυπώσουν και το Πιστοποιητικό Συμμετοχής τους στον αγώνα μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων.

Για όσους θα ήθελαν να ξαναζήσουν τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2015, το βίντεο του αγώνα είναι διαθέσιμο μέσω της ΝΕRIT WEBTV.

https://webtv.nerit.gr/katigories/athlitika/4os-imimarathonios-athinas/

https://webtv.nerit.gr/katigories/athlitika/4os-imimarathonios-athinas-agonas-dromou-5-chlm/

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας στον αγώνα και σας περιμένουμε το 2016 στην ίδια αφετηρία!

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα