ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προκήρυξη 1ος Αγώνας Δρόμου του «Όλοι μαζί μπορούμε»

Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οργανώνει αγώνα δρόμου για καλό σκοπό. Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης.


Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 τρέχουμε για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με μοναδικό αντίτιμο για τη συμμετοχή μας, την προσφορά μας σε τρόφιμα.


Την ημέρα και τη στιγμή, που θα παραλάβουν οι δρομείς το πακέτο της συμμετοχής τους (μπλουζάκι, νούμερο αγώνα, chip χρονομέτρησης και πληροφοριακό υλικό της διαδρομής), θα πρέπει να παραδώσουν το πακέτο τους σε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Ό,τι μπορεί ο καθένας.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό μπείτε στο agonasdromou.oloimaziboroume.gr εγκαίρως και δηλώστε τη συμμετοχή σας. Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα, όσοι από τους φίλους του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη διεξαγωγή του αγώνα, μπορούν να το δηλώσουν.


Ο  1ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει δύο διαδρομές:
Α΄Διαδρομή:  9 χιλιομέτρων με αριθμό συμμετεχόντων 1100 και εκκίνηση στις 9:00 το πρωί
Β΄Διαδρομή:  5 χιλιομέτρων με αριθμό συμμετεχόντων 600 και εκκίνηση στις 9:05 το πρωί.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο πλάτωμα του φράγματος (από την πλευρά του Μαραθώνα), ενώ ο τερματισμός, στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ.


Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του ή να υπάρχει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή των παιδιών.
1ος Αγώνας Δρόμου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ.

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα