ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει και φέτος στον 31ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου 11,2 χιλ.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θα πραγματοποιήσει και φέτος ημερήσια εκδρομή συμμετέχοντας στον 31ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου 11,2 χιλ. (επί ασφάλτου) που διοργανώνει ο Δήμος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εις μνήμη των σφαγιασθέντων κατοίκων του Διστόμου στις 10 Ιουνίου του 1944 από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.Παρακαλούμε τα Μέλη μας και τους Φίλους Δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν στον 31ο Δρόμο Θυσίας, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, μέχρι και την Δευτέρα 25 Μαϊου 2015.


Το κόστος συμμετοχής για την μεταφορά και επιστροφή έχει ως κατωτέρω.
Με πούλμαν 50 θέσεων (πλήρες) 10 ευρώ Με πούλμαν 40 θέσεων (πλήρες) 12 ευρώ
Δηλώσεις συμμετοχής για την Ομαδική εγγραφή και την εκδρομή κάθε Δευτέρα απόγευμα (6μμ - 9μμ) στα γραφεία του ΣΔΥΑ Κοδράτου 15, στάση Μετρό Μεταξουργείο, πίσω από το θέατρο Περοκέ τηλ. 2105245403, τις άλλες ημέρες στο τηλέφωνο 2103625168 Ελένη Μπερτσάτου
Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείου) την Κυριακή το πρωί 31/5 στις 06.45 ακριβώς.
Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:
Άφιξη στον Καρακόλιθο, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Παραλαβή αριθμών, Ζέσταμα, Εκκίνηση Αγώνα
Τερματισμοί Πλατεία Διστόμου
Μετά την τελετή Απονομών, μετάβαση στο μνημείο των Ηρώων. Τελετή κατάθεσης στεφάνου εκ μέρους του Συλλόγου.
Μετά αναχώρηση και στάση στη Λειβαδιά για φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα.
Παραθέτουμε κατωτέρω ανακοίνωση των διοργανωτών.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι (άνδρες – γυναίκες) του δρόμου των 11.200 μ.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται μια ώρα πριν από τον αγώνα στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στον Καρακόλιθο για να παραλάβουν την κάρτα συμμετοχής.
Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου Σπυριδούλα Μπούκα

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα