Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο 15ος Γύρος Καλαμάτας

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας να γιορτάσει τα 30 χρονιά από την ίδρυσή του από το να χαρίσει έναν εξαιρετικά επιτυχημένο 15ο Γύρο Καλαμάτας που πέρασε χθες στην ιστορία ως ο πιο επιτυχημένος (μέχρι τον επόμενο!) αγώνας της πόλης, με περίπου 1.200 μικρούς και μεγάλους να ξεχύνονται τρέχοντας στους (ασφαλείς με τη διακοπή της κυκλοφορίας) δρόμους από την κεντρική πλατεία έως την παραλία. Με την υποστήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, χορηγών και εθελοντών, ήταν μια άψογη από κάθε άποψη διοργάνωση, που κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων όσων πήραν μέρος, ενώ σίγουρα πολλοί θα ήταν εκείνοι που …ζήλεψαν και σκέφτονται από τώρα τον αγώνα του 2016.

Η προσέλκυση του κόσμου ήταν το μεγάλο κερδισμένο στοίχημα του ΣΔΥΜ και των συνεργατών του, με έντονο και το στοιχείο του συναγωνισμού για τα μετάλλια (βραβεύθηκαν οι έξι πρώτοι). Ο Δημήτρης Καλλιακούδης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κερδίζοντας την 1η θέση στους άνδρες, ενώ την πρωτιά στις γυναίκες κατέκτησε η πρωταθλήτρια των 800 μ. Φωτεινή Δαγκλή.

Ο Νίκος Λαμπρούλης, ήταν συνεπής με το ραντεβού του στην Καλαμάτα, ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη για να προβάλλει τρέχοντας (πήρε μέρος στον αγώνα των 10 χλμ.) το μήνυμα «αλλάζουμε το διαβήτη». Στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη συγκεκριμένη μάστιγα της εποχής ήταν αφιερωμένος και ο 15ος Γύρος Καλαμάτας, με τον πρόεδρο του ΣΔΥΜ, Αλέξης Ζάννης, να τιμά με πλακέτα τον «πρεσβευτή» από τη συμπρωτεύουσα.

tharrosnews.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00