Την Κυριακή 11/2 η 4η Ανοιχτή προπόνηση για το 9ο Lycabettus Run

Λίγο πριν την διοργάνωση η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι την προσεχή Κυριακή 11/02 θα πραγματοποιηθεί η 4η και τελευταία ανοιχτή προπόνηση.

Αν έχεις δηλώσει συμμετοχή ή σκοπεύεις να γραφτείς, είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις το τερέν και να εξοικειωθείς με αυτό.

Οι τρεις πρώτες ανοιχτές προπονήσεις χαρακτηρίστηκαν από επιτυχία και μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Το ίδιο αναμένεται και για την προσεχή προπόνηση της Κυριακής.

Ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι στην είσοδο του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.
Ώρα συγκέντρωσης: 08:50 π.μ.
Ώρα εκκίνησης προπόνησης: 09:00 π.μ.

Την προπονητική κάλυψη και υλοποίηση των ανοιχτών προπονήσεων έχουν αναλάβει οι Δρομείς Γαλατσίου ή Galatsi Runners.
Για πληροφορίες : Εμμανουήλ Αγαπητός 6976293862 και στα κοινωνικά δίκτυα του Συλλόγου.

Επίσης μην ξεχνάμε. Την ίδια ημέρα, στις 10:00πμ υπάρχει η δράση ¨Καθαρίζουμε τον λόφο του Λυκαβηττού¨, σε συνεργασία με την We4all και την υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel. Όποιος επιθυμεί, μετά το τέλος της προπόνησης μπορεί να παραμείνει και να βοηθήσει στον καθαρισμό.

Το 9ο Lycabettus Run τελεί Υπό την αιγίδα και του Ε.ΟΤ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων (0,50€) από κάθε εγγραφή θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η έμπνευση όπως και η υλοποίηση της διοργάνωσης Lycabettus Run ανήκει στην MySportEvent, με την αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες:
Site: www.lycabettusrun.gr 
Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun 
Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/ 

Στις 25 Φεβρουαρίου 2024 τρέχουμε ………… στην κορυφή της πόλης!! Run the Hill

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Αποτελέσματα