Η Trekking Hellas χορηγός του "2ου Run for You" στο πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης ¨Αντώνης Τρίτσης¨

Η οργανωτική επιτροπή του "2ου Run for You" είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την Trekking Hellas .

Από την ίδρυσή του το 1986, η Trekking Hellas έχει αναγνωριστεί ως η επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων και διοργάνωσης εκδηλώσεων που προσφέρει πρωτοποριακές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθιστώντας τον στην κορυφή του χώρου αυτού.

Στην Ελλάδα ο Όμιλος Trekking Hellas  διακινεί περίπου 20.000 πελάτες ετησίως και διαθέτει μια βάση δεδομένων με πάνω από 25.000 ενεργούς πελάτες. Παράλληλα εισάγει περίπου 1.600 άτομα από το εξωτερικό για την πραγματοποίηση πολυήμερων διακοπών, ενώ υλοποιεί 180  εταιρικά προγράμματα  ετησίως.

Συνεχώς ανταποκρινόμενη στις τάσεις και εξελίξεις του παγκοσμίου χώρου, η Trekking Hellas έχει υιοθετήσει μια σειρά ενεργειών για την προστασία της φύσης και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των κοινού στο οποίο απευθύνεται. Στα πλαίσια της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης της στηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας δυνατότητες για εργασία στους  ντόπιους κατοίκους και υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες.

Η Trekking Hellas θα προσφέρει τα παρακάτω δώρα:

- 2 Διαμονές για 2 άτομα στο καταφύγιο Μπάφι με πεζοπορία στην Πάρνηθα και

- 2 Rafting στον Λούσιο για 2 άτομα.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ
topcycles
new balance go2
lightlife trekking
sklavenitis fournos thanasis
paidiki nomiki vivliothikh errikos ntynan hospital center

-

 

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα