5ο Αλιγκάρι Run 2023: Ένα Εντυπωσιακό Αθλητικό Γεγονός στα Μεγάλα Λιβάδια Πάικου

Το πιο ανατρεπτικό αθλητικό γεγονός της περιοχής επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά! Το 5ο Αλιγκάρι Run 2023 έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου 2023 στα Μεγάλα Λιβάδια του Πάικου και υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία για αθλητές όλων των ηλικιών.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές διαδρομές, καθώς και έναν αγώνα για τα παιδιά, προσφέροντας κάτι για κάθε επίπεδο αθλητισμού:

1. 20 χλμ Cross Country Run
- Η διαδρομή αυτή περνάει μέσα από το δάσος του Πάικου και μέρος του χωριού, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες για γρήγορο τρέξιμο.

2. 10 χλμ Mountain Run
- Μια ιδανική διαδρομή για αρχάριους ορεινού τρεξίματος, χωρίς υψομετρικές προκλήσεις.

3. 5 χλμ Village Run
- Μια διαδρομή για όλες τις ηλικίες, περνώντας μέσα από το γραφικό χωριό.

4. 500 μ Junior Run
- Για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών, μια πανέμορφη διαδρομή 500 μ περιμένει τους μικρούς δρομείς.

Το Αλιγκάρι Run αντιπροσωπεύει την ιδέα του τρεξίματος, της κίνησης, και της ενέργειας. Αποτελεί παράδοση για την κοινότητα των Βλάχων που κατοικεί στα Μεγάλα Λιβάδια, μια περιοχή με εξαιρετική ομορφιά και φυσικό περιβάλλον.

Τα Μεγάλα Λιβάδια Πάικου είναι χτισμένα σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και αποτελούν ένα από τα ορεινότερα χωριά της Μακεδονίας. Το χωριό είναι, επίσης, γνωστό ως Μεγάλο Λιβάδι και απέχει μόλις 28 χιλιόμετρα από τη Γουμένισσα και 24 χιλιόμετρα από τη Γρίβα.

Για την πρόσβαση στα Μεγάλα Λιβάδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εθνικές οδούς E75 και E86 με κατεύθυνση προς τη Γουμένισσα και τη Γρίβα.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτό το ιδιαίτερο δρομικό γεγονός και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος στο όμορφο περιβάλλον των Μεγάλων Λιβαδιών Πάικου.

Για εγγραφές πατήστε εδώ:
https://event.athletopia.com/aligkarirun2023 

 

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Αποτελέσματα