ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων στο Βελιγραδι

Ενημερώνουμε τα μέλη μας που θα ταξιδέψουν στο Βελιγραδι στις 16/04/2015 για να συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο και ημιμαραθώνιο, ότι η αναχώρηση θα είναι την Πέμπτη 16/4/2015 στις 6:30 το πρωί ακριβώς από το Πανηπειρωτικό στάδιο.

Η απόσταση από Γιάννενα μέχρι Βελιγράδι είναι 864 χλμ και υπολογίζουμε να φτάσουμε γύρω στις οχτώ το βράδυ της ίδιας ημέρας με τις απαραίτητες στάσεις.Τακτοποίηση στα δωμάτια και φαγητό στο ξενοδοχείο.

2η μέρα:Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα μεταβούμε στην γραμματεία του αγώνα για να παραλάβουμε τα νούμερα συμμετοχής μας για τον αγώνα.Αμέσως μετά θα περιπλανηθούμε στα πολλά αξιοθέατα του Βελιγραδίου όλη την μέρα.Μετά την ξενάγηση ελεύθεροι για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα:Μετάβαση στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.Μετά τον αγώνα.ελεύθερη μέρα για τους δρομείς για ανάπαυση ή για βόλτα ή ψώνια.

4η μέρα:Αναχώρηση το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στα Γιάννενα με τις απαραίτητες στάσεις.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι από τα σύνορα με Σερβία καθώς και κατά την παραμονή μας στην Σερβία θα μας συνοδεύει έλληνας ξεναγός το κόστος του οποίου θα επιβαρύνει τον καθένα μας από 5 ευρώ.

Καλό μας ταξίδι καλό τερματισμό σε όλους μας και να περάσουμε όμορφα
Σημείωση: Λόγω κάποιων ελάχιστων ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής υπάρχει η δυνάτοτητα για κάποιους που επιθυμούν να συμμετάσχουν είτε ως εκδρομείς είτε ως αθλητές του αγώνα (κάνοντας ατομική εγγραφή).

Το ΔΣ του ΣΔΙ

Πληροφορίες για τον αγώνα και το ξενοδοχείο
Link Αγώνα https://bgdmarathon.org/
Link ξενοδοχείου https://www.booking.com/hotel/rs/prag.el.html
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο του Συλλόγου και αρχηγό αποστολής Γραμμενιάτη Ευάγγελο στο 6944560563

-

 

 

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα