Έρχεται το Run Together Athens 2023 (video)

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου τρέχουμε παρέα στο Run Together Athens 2023. Σας περιμένουμε με το αγαπημένο σας πρόσωπο να τρέξουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό.

Μια πρωτοβουλία της αθλητικής εταιρίας Saucony που θα διεξαχθεί για 8η φορά στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του https://register.runtogether.gr/ και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και των 9χλμ.

Δείτε όμορφες εικόνες, φανταστικούς τερματισμούς, χαμόγελα και συγκινητικές στιγμές από τις προηγούμενες διοργανώσεις του Run Together powered by Saucony στο ΟΑΚΑ και ελάτε να τρέξουμε ΜΑΖΙ.

Παρακολουθήστε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=TGnCkjRPcBw 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα προσφέρουν στη δράση του Σωματείου ΑΜΕΑ Ιωνάς, αφού στο 8ο RUN TOGETHER ATHENS στηρίζουμε τις ανάγκες και το έργο του σωματείου.

Η διοργάνωση για πρώτη φορά θα στηρίξει και τη δράση της Liberty Guide Dogs που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοηθείας και συγκεκριμένα στην εκπαίδευση σκύλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

Χορηγοί της διοργάνωσης η CHIQUITA, η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΒΙΚΟΣ”, το COUNTERCOOL, τα JOIN juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, η COSMOTE TV, ο 92.9 KISS, το Gazzetta, το ΦΩΣ των Σπορ, τα ενημερωτικά portal Pagenews και In2Life, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Runner Magazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης:

Website: https://www.runtogether.gr 
Facebook: https://www.facebook.com/RunTogetherGR 
Instagram: https://www.instagram.com/runtogethergr 

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

15ο Greece Race for the Cure® - Οι εγγραφές άνοιξαν

15ο Greece Race for the Cure® - …

Σεπ 30, 2023 Rate: 0.00