Μέθανα Volcanotrails Experience

Το Μέθανα Volcanotrails Εxperience, μία διήμερη διοργάνωση που κορυφώνεται με 2 αγώνες ορεινού τρεξίματος συστήνεται φέτος για πρώτη φορά και υπόσχεται ότι έρχεται για να μείνει!

18 και 19 Νοεμβρίου 2023 η χερσόνησος των Μεθάνων γεμίζει αθλητές και επισκέπτες και η οργανωτική επιτροπή του Μέθανα Volcanotrails Experience υποδέχεται το κοινό με ένα πλούσιο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγωνιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων, μουσικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και γνωριμίας με το απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο και τον χιλιάδων χρόνων ιστορίας τόπο των Μεθάνων.

Η αθλητική δράση περιλαμβάνει δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος την Κυριακή 22/10 διαφορετικού βαθμού δυσκολίας, στο μοναδικό ηφαιστειακό ανάγλυφο του εδάφους καθώς και έναν αγώνα δρόμου παιδικού χαρακτήρα το Σάββατο 21/10. Πιο αναλυτικά:

• Αγώνας βουνού 12 χιλιομέτρων θετικής υψομετρικής 670 μέτρων με εκκίνηση στο λιμάνι των Μεθάνων και τερματισμό στο Βαθύ.
• Αγώνας βουνού 24 χιλιομέτρων θετικής υψομετρικής 1385 μέτρων με εκκίνηση στο λιμάνι των Μεθάνων και τερματισμό στο Βαθύ.
• Παιδικός αγώνας δρόμου 3 χιλιομέτρων στην παραλία των Μεθάνων.

Οι δυο αγώνες βουνού αγκαλιάζουν όλη την νησίζουσα χερσόνησο των Μεθάνων μέσα από μονοπάτια με πουρνάρια, κουμαριές, αγριελιές και πεύκα προσφέροντας στους δρομείς μαγευτικές εικόνες του Σαρωνικού κόλπου από την κορυφή του Ηφαιστείου.

Το Μέθανα Volcanotrails Εxperience ανανεώνει το ραντεβού του σύντομα, όταν θα ανακοινωθεί και η προκήρυξη με την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών.
Μείνετε συντονισμένοι!

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Facebook: Methana Volcanotrails Experience

Instagram: methana.volcanotrails 

Site: volcanotrails.gr/methana-volcanotrails-experience/ 

E-mail: methana.experience@gmail.com

methana volcanotrails

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Αποτελέσματα