Κυριακή 28 Μαΐου στη Λιβαδειά ο 2ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί - Όλοι Ίσοι»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της δομής «Γέφυρα» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία διοργανώνει στις 28 Μαΐου 2023 στην πόλη της Λιβαδειάς τον 2ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι». Μετά την περσινή πετυχημένη διοργάνωση ο αγώνας πλέον γίνεται θεσμός και αποτελεί εφαλτήριο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των ΑμεΑ σε αγώνες δρόμου και άλλες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις.

 

Στη διοργάνωση που θα περιλαμβάνει δυο διαδρομές, 5χλμ και 700μ για παιδιά, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα άτομα με αναπηρία καθώς και οι συνοδοί τους. Ο αγώνας θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και θα είναι μη ανταγωνιστικός. Μαζί τους θα συμμετέχουν και εθελοντές από αθλητικούς συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας ως ένδειξη συμπαράστασης στον καθημερινό αγώνα όλων των ΑμεΑ για ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες.

 

Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το σύνθημα «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι», που πλέον έχει γίνει θεσμός με την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία και φέτος θα γίνει από 23 έως και 28 Μαΐου 2023 περιλαμβάνοντας πολιτιστικές δράσεις στις μεγαλύτερες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.