Συμμετοχές & Σημαντικές διακρίσεις μελών του Σ.Δ.Υ. ΠΑΤΡΑΣ

Τα αστέρια του Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εξαιρετικούς αγώνες μικρών και μεγάλων αποστάσεων, μέχρι και υπερμαραθωνίους και πετυχαίνουν διακρίσεις που μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους!

Στον ιδιαίτερα απαιτητικό ορεινό αγώνα 50 μιλίων (82 km, +4200) Rodopi Challenge 50 miles στην περιοχή της Οροσειράς Ροδόπης, ο εξαιρετικός αθλητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ κατέκτησε την 4η θέση με χρόνο 10 ώρες και 12 λεπτά και το απίθανο ζεύγος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΥΔΗ & ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ τερμάτισε μαζί ! Να σημειώσουμε ότι ο ROC 50 MILES είναι ένας από τους ελάχιστους αγώνες που τερματίζει σε ανηφόρα!

Ο αθλητής μας ΦΩΤΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ βρέθηκε στο Μοσχοπόδι Θήβας και συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο βουνού Moschopodi Experience 21,2χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 745m, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή σε χρόνο 02:40:12.

Στον 2ο Αγώνα Δρόμου "Κλεόμαντις ο Κλειτόριος” 9.2χλμ στην Κλειτορία Καλαβρύτων συμμετείχαν τρία μέλη μας
ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος για άλλη μια φορά ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας τη 2η θέση με χρόνο 00:38:03, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΠΤΗ ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση με χρόνο 00:54:10 και η ΔΩΡΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ με χρόνο 1:02:59.
Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Εος Κλειτορίας «Νοτιοδυτικός Χελμός», το Λύκειο Κλειτορίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων με ιδιαίτερη επιτυχία!
Στον αγώνα ZanteRun 2023, ένα δυνατό αγώνα στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου, συμμετείχε η ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ στα 10χλμ, η οποία έλαβε την 1η θέση ηλικιακής, ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ & ο ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στα 5χλμ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ στα 10χλμ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ ! ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!

 

Εκ του Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΑΣ