Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο! Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ

Από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου οι εγγεγραμμένοι δρομείς στο 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin θα παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) που θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ - HELEXPO. Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 27 Απριλίου έως Σάββατο 29 Απριλίου, ώρες 10:00 έως 19:00.

Επιπλέον 1.500 θέσεις ενηλίκων δρομέων που εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπή για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος. Οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν τις τελευταίες συμμετοχές θα παραλάβουν όλο τον προβλεπόμενο αγωνιστικό εξοπλισμό ενώ παράλληλα θα ισχύσουν κανονικά και όλα τα εκπτωτικά πακέτα.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- bwin έχει ως εξής:

Ώρα 07:45: Εκκίνηση Μαραθωνίου από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία της Πέλλας.

Ώρα 09:00: Εκκίνηση Δρόμου 1.000μ για μαθητές δημοτικών σχολείων από την Πλατεία Αριστοτέλους.

Ώρα 09:00: Εκκίνηση Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Ώρα 13:00: Εκκίνηση Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κοινός Τερματισμός όλων των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος στο ύψος της πλατείας του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

 

 

Η φετινή διοργάνωση προσφέρει, επιπλέον, την ευκαιρία να ζήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι δρομείς και οι οικογένειές τους την ξεχωριστή εμπειρία της Πρωτομαγιάς στον Αξιό, μέσα από μία μονοήμερη εκδρομή με πεζοπορία και τρέξιμο, υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, χορό, γιόγκα και παιδική απασχόληση σ’ ένα καταπράσινο μονοπάτι στις όχθες του Αξιού και στους σύγχρονους χώρους του κτήματος «Θέασις» που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία άθλησης και απόλαυσης. 

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: https://bit.ly/axios1may, τηλ. 2310 222373, info@greeceonthego.gr

 

Ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αποτελεί τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS και διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασσικού Αθλητισμού, World Athletics σε αγωνιστικές διαδρομές που φέρουν την επίσημη πιστοποίηση της. Διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρουν. Τελεί επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Παράλληλα τελείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και υποστηρίζεται από τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πέλλας, Χαλκηδόνος, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων Υποστήριξης, όπως φαίνονται στην επίσημη ιστοσελίδα του www.alexanderthegreatmarathon.org, www.atgm.gr.

 TΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

15ο Greece Race for the Cure® - Οι εγγραφές άνοιξαν

15ο Greece Race for the Cure® - …

Σεπ 30, 2023 Rate: 0.00