Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Hydra's Trail Event 2023 - Οι Εθελοντές μας…. Η ψυχή μας!!!

Το Hydras Trail Event  είναι μια απαιτητική διοργάνωση και η επιτυχία της εξαρτάται άμεσα από την άρτια συνεργασία όλων των εμπλεκομένων σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κύριο ρόλο στο εγχείρημα αυτό παίζουν πάντα οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μας. Μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι επωμίζονται εξ ολοκλήρου το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του αγωνιστικού διημέρου.

Είναι εκείνοι που με την όρεξη, το κέφι και το μεράκι τους, δίνουν τον παλμό στους αθλητές. Εκείνοι που  φροντίζουν ώστε όλα να είναι τόσο οργανωμένα και ασφαλή, όπου στο τέλος, όλοι μαζί, αθλητές και επισκέπτες θα απολαύσουν το δυνατό χειροκρότημα της επιτυχίας. Είναι αυτό το χειροκρότημα που θα τους γεμίσει ικανοποίηση γιατί θα επιβεβαιώσει ότι συνέβαλλαν καθοριστικά για ακόμη μία χρονιά στη διεξαγωγή ενός δύσκολου εγχειρήματος! Είναι εκείνοι που θα καθορίσουν σημαντικά την ποιότητα της διοργάνωσης, καθώς θα συμβάλλουν ουσιαστικά τόσο κατά την περίοδο της προετοιμασίας, όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Για την διεξαγωγή του αγώνα μας απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι στην ασφάλειας και στην παροχή  υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες καθώς και τους συνοδούς.

Εμείς από την πλευρά μας, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» και «δώρο» στη δική τους συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης, φτιάξαμε το Hydrass Trail Volunteerism Bag το οποίο θα παραλάβουν όλοι οι εθελοντές μας και θα περιέχει:

  • Αποκλειστικό T-shirt Εθελοντή
  • Jockey στα χρώματα της διοργάνωσης
  • Βραχιόλι σιλικόνης Hydra’s Trail Event
  • Φρούτο
  • Φρουτοχυμός
  • Energy Bar
  • Νερό
  • Βεβαίωση συμμετοχής (μετά το πέρας της διοργάνωσης)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εθελοντές θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής. Δεν έχει ηλικία, δεν έχει φύλο, δεν έχει όρια.

Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων! 

Σε αυτούς αξίζει το πιο μεγάλο και ζεστό χειροκρότημα!!!!

Έλα μαζί μας να ζήσεις για άλλη μια χρονιά το Hydra’s Trail Event από «μέσα»!

Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00