Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Η Neversecond χορηγός στο 7ο Veikou Trail

Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ο Veikou Trail είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την Neversecond™, η οποία θα στηρίξει την διοργάνωση ως χορηγός

Όλοι οι δρομείς που συμμετέχουν στις αποστάσεις των 10χλμ και 20χλμ θα λάβουν μαζί με το πακέτο συμμετοχής τους από ένα gel Neversecond™ που θα τους παρέχει την απαραίτητη ενέργεια κατά την διάρκεια του αγώνα.

NeversecondTM

Μόνο αυτό που χρειάζεστε. Τίποτα λιγότερο.

Ένας μεγάλος αριθμός δρομέων, τριαθλητές, κολυμβητές, ποδηλάτες και σκιέρ επιλέγουν την Neversecond™.

 Τα προϊόντα C -Series περιέχουν ακριβώς 30 γραμμάρια υδατανθράκων. Αυτό σας επιτρέπει εύκολα να προγραμματίσετε και να τελειοποιήστε την ενέργεια σας την ώρα του αγώνα ή της προπόνησης σας. Η καλύτερη τροφοδοσία οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα, αποκατάσταση και εννοείται απόδοση.

Τα προϊόντα Neversecond αναπτύσσονται με βάση τις πιο πρόσφατες, ακριβείς και ολοκληρωμένες διαθέσιμες τεχνικές και είναι πιστοποιημένα χωρίς απαγορευμένες ουσίες από την Informed Sport. Κάθε προϊόν ελέγχεται αυστηρά στο εργαστήριο επιδόσεων της Neversecond™ από την ομάδα των επιστημόνων και των κορυφαίων αθλητών της για να διασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η Neversecond™ σας οδηγεί στον καλύτερό σας αγωνιστικό εαυτό.

 

Οι εγγραφές για το 7ο Veikou Trail τρέχουν και θα είναι διαθέσιμες μέχρι και την Τετάρτη 11/01/2023 και ώρα 24:00 ή μέχρι εξαντλήσεως των ανακοινωμένων θέσεων.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες δρομείς μόνο το Σάββατο 21/01, στα παρακάτω σημεία και ώρες:

  • Κεντρική είσοδος Άλσος Βεΐκου | Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι  -  10:00 – 17:00
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αργυροπούλου 4, Κηφισιά   -  10:00 – 17:00     
  • Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76   – 10:00 – 17:00
  • Κατάστημα OUTRUN  | Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο   -  10:00 – 17:00
  • Κατάστημα Top Cycles | Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι   -  10:00 – 15:00    
  • Φαρμακείο ΚΑΤΡΗ | Γλυφάδα, Γούναρη 227 & Ηφαίστου -  10:00 – 17:00 

Εξαίρεση: Θα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα, όσοι ταξιδεύουν από μακριά και όσοι έχουν έρθει σε συνεννόηση με την διοργάνωση για ειδικούς λόγους.

Το 7ο Veikou Trail τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Αποτελεί μια διοργάνωση της My Sportevent με συνδιοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@veikoutrail.gr.

 

Διαρκής ενημέρωση για το 7ο Veikou Trail παρέχεται:

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://veikoutrail.gr/

Από την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: https://www.facebook.com/veikoutrail/

Στο Instagram: https://www.instagram.com/veikoutrail/

 

Στις 22 Ιανουαρίου 2023 “Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη”

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00