Και Σκυταλοδρομία Trail 9 Km στο 8ο Lycabettus Run!!!!

Η διοργάνωση Lycabettus Run είναι μια διοργάνωση που συνεχώς εξελίσσεται, βελτιώνεται και προσθέτει στοιχεία που ανανεώνουν και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρων του δρομικού κοινού.

Μετά λοιπόν την πρόσφατη ανανέωση και παρουσίαση του νέου λογοτύπου της διοργάνωσης, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει ότι εντάσσει από την ερχόμενη κιόλας 8η διοργάνωση την Σκυταλοδρομία Trail με την ονομασία Lycabettus Trail Relay 9Km.

Η νέα Σκυταλοδρομία θα αποτελείτε από 2 δρομείς, που ο καθένας θα διανύσει 4,5Km (1 στροφή), μέσα στα υπέροχα μονοπάτια του Λυκαβηττού, φθάνοντας μέχρι και την κορυφή του λόφου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Εκκίνηση και τερματισμός, όπως και στις υπόλοιπες αποστάσεις θα είναι το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Το Lycabettus Trail Relay 9Km είναι δυνατό να συγκροτηθεί από 2 άνδρες (άνδρας – άνδρας, από 2 γυναίκες (γυναίκα – γυναίκα) ή μικτή (γυναίκα – άνδρας).

Θα υπάρχει ξεχωριστή βράβευση για κάθε κατηγορία. Θα βραβευτούν δηλαδή οι 3 πρώτες ομάδες ανδρών, οι 3 πρώτες ομάδες γυναικών και οι 3 πρώτες ομάδες της μικτής.

Οι εγγραφές τρέχουν και είναι διαθέσιμες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.lycabettusrun.gr στο ειδικό πεδίο εγγραφών.

Οι εγγραφές θα είναι διαθέσιμες μέχρι και την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023 ή νωρίτερα εξαιτίας της κάλυψης των ανακοινωμένων θέσεων από την προκήρυξη της διοργάνωσης.

Το 8ο Lycabettus Run τελεί Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και προβάλετε μέσα από τα κανάλια του Visit Greece. Επίσης τελεί Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Περισσότερες πληροφορίες:

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun

Instagram: https://www.instagram.com/lycabettusrun/

 

Στις 19 Φεβρουαρίου 2023 τρέχουμε ………… στην κορυφή της πόλης!! Run the Hill

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι