Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

H Μάνια Μπίκοφ στο Keep Running που την Παρασκευή (17:00) τρέχει… παντού!

Από το Ισραήλ στο στούντιο του Keep Running. Η Μάνια Μπίκοφ, αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο από τους 5 αγώνες IRONMAN προκειμένου να στηρίξει δομές κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους, έρχεται στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Γιώργος Παπαδημητρόπουλος και η Ειρήνη Σαββοπούλου και μιλάει για όλα!

Για την προσπάθειά τις για τις δομές και πόσο αγκαλιάστηκε από τους φορείς της Κρήτης, για το πως καταφέρνει να βρίσκει ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά, στα τέσσερα παιδιά και τις υποχρεώσεις της προπόνησης, αλλά και για τη σημασία του εθελοντισμού που δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά τρόπος ζωής.

Στην παρέα μας, ο κλινικός διατροφολόγος Νίκος Καφετζόπουλος, που απαντάει στην ερώτηση: Μπορεί ένας δρομέας να τρώει ότι θέλει.

Δείτε ρεπορτάζ πριν από τον αγώνα δρόμου που διοργανώνεται για πρώτη φορά στα Βριλήσσια την Κυριακή το απόγευμα, αλλά και την παρουσία του Keep Running στον Παλαμήδειο Άθλο που έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.

Μη χάσετε την 4η εκπομπή της σεζόν και συντροφεύει τους δρομείς κάθε Παρασκευή στις 17:00 στη συχνότητα του starx.gr

Για παρατηρήσεις, αιτήματα και ότι άλλο θελήσει κανείς, η επικοινωνία γίνεται μέσω των social media σε facebook και Instagram.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκπομπής είναι το irunmag.gr και το runnfun.gr.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00