Επιτυχημένο το 2ο West Run με ρεκόρ από τον Παναγιώτη Καρούντζο

Το 2ο West Run πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και τάραξε όπως ήταν αναμενόμενο τα νερά της δρομικής κοινότητας.

Περίπου 400 δρομείς στα 5χλμ, 20χλμ, σκυταλοδρομία 20χλμ (2 Χ 10 χλμ) και 300 παιδιά από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, πλημμύρησαν τους δρόμους του δήμου.

Στην παρουσίαση της διοργάνωσης η υπέροχη Λίλα Κουντουριώτου, έμπειρη Αθλητικογράφος και παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών.

Εκτός της μεγάλης συμμετοχής, η είδηση της ημέρας ήταν η κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής από τον Παναγιώτη Καρούντζο 01:08:10, έναντι του περσινού 01:10:29 του Morteza Alimi.

 

Τα προσωρινά αποτελέσματα:

https://results.mysportevent.gr/results.php?id=20220042

 

Οι τρεις νικητές και νικήτριες σε κάθε απόσταση:

 

5χλμ

Ανδρών

 

5004             ΚΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                00:18:32.027

5070             ΚΑΞΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ           00:18:59.877

5025             ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ                       00:19:28.788

 

Γυναικών

 

5089             ΤΟΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                   00:21:23.462

5112             ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΛΕΚΑ                     00:23:25.867

5091             DROSOU GEORGIA                   00:24:41.928

 

20χλμ

Ανδρών

 

9687            ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            01:08:10.316

26                  ΝΙΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ                                  01:18:31.775                           

84                 ΔΡΥΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                      01:19:09.691

 

 

Γυναικών

 

25                  ΒΟΥΤΖΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ            01:35:06.468

89                  ΜΟΥΖΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ         01:39:38.917

9692             ΜΟΥΑΙΜΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ              01:42:01.076

 

Relay 20χλμ (2 Χ 10χλμ)

Ανδρών

 

509 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 01:14:17.489

511 ΠΑΠΑΤΣΑΚΩΝΑΣ-ΤΖΟΥΒΙΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ  01:22:21.964

521 ΤΑΤΣΗΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 01:24:00.665

 

Ουσιαστικά η διοργάνωση είχε ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου, όπου οι δρομείς παραλάμβαναν τα πακέτα συμμετοχής τους από τα παρακάτω 6 σημεία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που παραλάμβαναν το πρωί της διοργάνωσης, αφού προέρχονταν από μακρινούς προορισμούς, ταξιδεύοντας αυθημερόν για να τρέξουν.

 

 

  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433
  • Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57 
  • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου 
  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72
  • Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

 

 

Τις εκκινήσεις έδωσε με την χαρακτηριστική πιστολιά ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Κος Σταύρος Τσίρμπας.

 

Ολόκληρη η Δημοτική αρχή, έδωσε το παρών και βοήθησε σε διάφορα πόστα. Ο Δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ηλίας Αποστόλου, μοίρασαν τα μετάλλια στους αθλητές, κατά τον τερματισμό τους.

 

Υψηλοί προσκεκλημένοι λάμπρυναν με την παρουσία τους κατά την διάρκεια όλης της διοργάνωσης, αλλά και στην διαδικασία των απονομών, όπου πολλοί από αυτούς απένειμαν τα βραβεία στους νικητές των βάθρων.

 

Η διοργάνωση τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

 

Να αναφέρουμε την αλλαγή των διαδρομών στα 5χλμ & 20χλμ, λίγο πριν την διοργάνωση, ύστερα από υπόδειξη της Τροχαίας, με σκοπό την γρηγορότερη αποσυμφόρηση των κεντρικών οδών. Με βάση και αυτή την παράμετρο η Οργανωτική Επιτροπή πήρε άριστα στην διαχείριση της διαδρομής.

 

Κατά γενική ομολογία οι διαδρομές που χαράχτηκαν εκ νέου από τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Θώδη, ήταν εκπληκτικές, εξαιτίας των οδών που διέσχιζαν, αλλά και επιπλέον γιατί έδινε την δυνατότητα στους δρομείς να περνούν συχνά πέριξ της πλατείας και να παίρνουν την υποστήριξη των παρευρισκόμενων θεατών και συνοδών τους.

 

Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία της διοργάνωσης, αποτέλεσαν και πάλι οι περίπου 300 εθελοντές, που έδωσαν και την ψυχή τους, είτε ως δείκτες στα 200 σημεία φύλαξης σε διασταυρώσεις δρόμων, είτε στα 6 σημεία υδροδοσίας ή όπου είχε ανάγκη η διοργάνωση.

 

Να ευχαριστήσουμε την Ο.ΔΙ.Κ. (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων), για την παρουσία 12 έμπειρων και άριστα εκπαιδευμένων μελών της Ομάδας, που έδιναν ένα αίσθημα ασφάλειας στους συμμετέχοντες, κατά μήκος της διαδρομής.

 

Τους Εθελοντές Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού, Τμήματος Αθηνών, για την πολύτιμη παρουσία τους.

 

Απαραίτητη η παρουσία της Τροχαίας, καθώς είναι η μόνη αρχή που μπορεί να σταματήσει την κυκλοφορία, να κατευθύνει τα οχήματα και να δώσει πραγματικό αίσθημα ασφάλειας.. Συγχαρητήρια και για την συνεργασία μεταξύ των τμημάτων Τροχαίας Περιστερίου και Νέας Ιωνίας. 

 

 

Πολύτιμη βοήθεια από τους Υποστηρικτές μας:

 

Ambulance-Orthopedisi: Παρουσία πλήρως επανδρωμένου ασθενοφόρου.

 

Καταστήματα COSMOS SPORT. Εκτός της λειτουργίας 2 καταστημάτων (Αγ. Παρασκευή, Κορυδαλλός), που λειτούργησαν ως γραμματείες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, το Σάββατο 22/10, βοήθησαν και στην προβολή της διοργάνωσης. Επιπλέον όλοι οι πρώτοι ενήλικες νικητές, κερδίζουν από 1 Δωροεπιταγή 20,00€ που μπορούν να εξαργυρώσουν μέσω του e-shop.

Μπανάνες Filli Orsero από την Bella Frutta. Οι δρομείς μετά τον τερματισμό τους, απόλαυσαν την υπέροχη γεύση τους και αναπλήρωσαν φυσικά μέρος από την χαμένη ενέργεια τους.

 

Την Naturals με τα πρωτοπόρα προϊόντα διατροφής παρασκευασμένα στην Ελλάδα. Την ημέρα της διοργάνωσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έδωσε την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους δρομείς να δοκιμάσουν τα προϊόντα της. Επιπλέον κατά την διαδικασία των απονομών, επιβράβευσε όλους τους νικητές και νικήτριες των βάθρων, με μια σακούλα γεμάτη υπέροχα προϊόντα της.

 

Το Sciencemarket.gr για την παροχή 2 ρολογιών Polar Vantage M2 multisport με GPS, που 2 τυχεροί κέρδισαν ύστερα από κλήρωση.

 

Την μπύρα FIX Άνευ, που περίμενε παγωμένη στον τερματισμό τους δρομείς για να τους ξεδιψάσει.

 

Τα τουριστικά λεωφορεία TSOKAS, για την παροχή λεωφορείου που μετακινήθηκαν οι αθλητές της σκυταλοδρομίας στο σημείο αλλαγής και επιστροφή στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού.

 

Την VOYAGER, εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και επαγγελματικών φορτηγών, για την παραχώρηση 2 Van, άκρως απαραίτητα για την μεταφορά του μεγάλου όγκου υλικών της διοργάνωσης.

 

Το Ποδηλατικό και όχι μόνο κατάστημα Top Cycles, που λειτούργησε ως γραμματεία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, το Σάββατο 22/10 και βοήθησε και στην προβολή της διοργάνωσης.

 

Το εξειδικευμένο δρομικό κατάστημα Out Run, που λειτούργησε ως γραμματεία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής, το Σάββατο 22/10 και βοήθησε και στην προβολή της διοργάνωσης.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς επικοινωνίας:

POLITIS GROUP. Την κορυφαία εταιρεία υπαίθριας διαφήμισης.

www.sportevent.gr. Δρομική ιστοσελίδα

www.irunmag.gr. Δρομική ιστοσελίδα

www.Δήμοι.gr

 

Την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, επίσημο αντιπρόσωπο του δικτύου PEUGEOT, για τη παροχή του αμιγώς ηλεκτρικού λευκού PEUGEOT e-208, σε ρόλο πλοηγού των δρομέων.

 

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια είχε η εταιρεία My Sportevent.

 

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της ερχόμενης διοργάνωσης

 

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης

 

Site:  https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

-