Επιπλέον εγγραφές για το 2o West Run

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου West Run, εξασφάλισε επιπλέον 100 θέσεις για τα 20χλμ και τα 5χλμ. και επιπλέον 5 θέσεις για την σκυταλοδρομία 20χλμ (2 Χ10χλμ)(Άνδρας – Άνδρας, Άνδρας – Γυναίκα, Γυναίκα – Γυναίκα).

Οι επιπλέον θέσεις, θα διατίθενται κατά προτεραιότητα, μέχρι εξαντλήσεως, από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης και μέσα από το ειδικό πεδίο Εγγραφές.

Οι φόρμες εγγραφής θα ανοίξουν σήμερα Τρίτη 18/10 στις 18:00, μέχρι εξαντλήσεως.

Στην περίπτωση που δεν εξαντληθούν, θα διατίθενται το Σάββατο 22/10 από 11:00 – 18:00 και μόνο στην Κεντρική Γραμματεία, στο Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων) και αν υπάρχουν αποθέματα την ημέρα της διοργάνωσης στην γραμματεία, δίπλα στην εκκίνηση, με την προϋπόθεση της έγκαιρης προσέλευσης.

Κατά την εγγραφή δεν θα υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας T-Shirt. Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πραγματοποιείτε το Σάββατο 22/10 από 11:00 – 18:00 και μόνο στην Κεντρική Γραμματεία, στο Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων). Διαφορετικά με έγκαιρη προσέλευση την ημέρα της διοργάνωσης.

 

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια θα έχει η εταιρεία My Sportevent.

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@westrun.gr

 

Site:  https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/

 

Η Οργανωτική Επιτροπή           

-