Η Naturals υποστηρίζει το 2ο West Run

Οι εγγραφές έκλεισαν, χθες Κυριακή βράδυ. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία η Οργανωτική Επιτροπή, βάζει τις τελευταίες πινελιές για να παρουσιάσει μια άρτια διοργάνωση, αντάξια των προσδοκιών των συμμετεχόντων.

 Στην φετινή διοργάνωση, θα βρίσκεται μαζί μας η Naturals με τα πρωτοπόρα προϊόντα διατροφής παρασκευασμένα στην Ελλάδα. Την ημέρα της διοργάνωσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα δώσει την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους δρομείς να δοκιμάσουν τα προϊόντα της. Επιπλέον κατά την διαδικασία των απονομών, θα επιβραβεύσει όλους τους νικητές και νικήτριες των βάθρων.

 

 

Naturals

Η Naturals είναι μια ελληνική εταιρεία που καθιερώθηκε ως ένας δυναμικός εισαγωγέας τροφίμων και ποτών, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην παραγωγή προϊόντων στην Ελλάδα. Δημιουργεί προϊόντα που ξεχωρίζουν, ιδανικά για έναν υγιεινό, γεμάτο ενέργεια τρόπο ζωής, χωρίς γευστικούς περιορισμούς.

Παρασκευάζει στην Ελλάδα, από τα καλύτερα φυσικά και βιολογικά υλικά, τα δικά της προϊόντα Naturals. Χειροποίητα, άριστης ποιότητας και με καινοτόμους, απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς, ανανεώνουν τις διατροφικές τάσεις και έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Naturals στην ιστοσελίδα: https://naturals.gr/

Όπως επίσης και στα social media:

fb: Naturalsnaks

Instagram: naturalsnacksgr

 

 

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τις παρακάτω αποστάσεις:

 

20 χλμ

Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)

5 χλμ

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Δημοτικό)

Παιδικό αγώνα 1000μ. (Γυμνάσιο)

 

Η προκήρυξη της διοργάνωσης  ΕΔΩ.

 

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο (22/10) πριν τον αγώνα, στις παρακάτω ώρες και σημεία:

Θερμή παράκληση προς τους συμμετέχοντες δρομείς, να μην τηλεφωνούν στα καταστήματα – Γραμματείες παραλαβής, ούτε να τα επισκέπτονται για παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τους, πριν τα οριζόμενα από την διοργάνωση, ημέρα και ωράριο.

 

Τα σημεία Παραλαβής:

– Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433  -  11:00 -18:00
– Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76   -  11:00 -18:00
– Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57   -  11:00 -18:00 
– Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου   -  11:00 -18:00 
– Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72   -  11:00 -15:00
Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)   -  11:00 -18:00

 

Κατ’ εξαίρεση, την ημέρα της διοργάνωσης, θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές από μακρινές αποστάσεις και προερχόμενοι μακρινές  πόλεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση. 

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια θα έχει η εταιρεία My Sportevent.

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@westrun.gr

 

Site:  https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

-