Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

2ο West Run - Οι ώρες λειτουργείας των 6 Γραμματειών παραλαβής

Μετά το χθεσινοβραδινό κλείσιμο των εγγραφών, η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους εγγεγραμμένους δρομείς για τις ώρες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής τους.

Όπως είναι γνωστό οι συμμετέχοντες δρομείς, έχουν επιλέξει το σημείο παραλαβής, ένα από τα έξι διαθέσιμα που προσέφερε η διοργάνωση, κατά την διάρκεια της εγγραφής τους.

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο (22/10) πριν τον αγώνα, στις παρακάτω ώρες και σημεία:

Θερμή παράκληση προς τους συμμετέχοντες δρομείς, να μην τηλεφωνούν στα καταστήματα – Γραμματείες παραλαβής, ούτε να τα επισκέπτονται για παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τους, πριν τα οριζόμενα από την διοργάνωση, ημέρα και ωράριο.

 

Τα σημεία Παραλαβής:

– Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433  -  11:00 -18:00
– Κατάστημα RUNDOME | Κέντρο Αθήνας, Μητροπόλεως 76   -  11:00 -18:00
– Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57   -  11:00 -18:00 
– Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου   -  11:00 -18:00 
– Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72   -  11:00 -15:00
Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)   -  11:00 -18:00

 

Κατ’ εξαίρεση, την ημέρα της διοργάνωσης, θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές από μακρινές αποστάσεις και προερχόμενοι μακρινές  πόλεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση. 

 

Το WEST RUN αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την τεχνική επιμέλεια θα έχει η εταιρεία My Sportevent.

 

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Π.Σ.Α.Τ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@westrun.gr

 

Site:  https://westrun.gr/

Faceboo: https://www.facebook.com/westrun.gr

Instagram: https://www.instagram.com/westrun.gr/

 

Η Οργανωτική Επιτροπή


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00