Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Απολογισμός Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Lamia Night Run (2022) – 1ου Sterea Run

Το 8ο Lamia Night Run (LNR) διενεργήθηκε στο πλαίσιο της σειράς αγώνων του 1ου Sterea Run της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μαζί με το Δήμο Λαμιέων, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, τον ΕΑΣ Σέγας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και τον Γυμναστικό Σύλλογο ΕΣΠΕΡΟ Λαμίας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας διάχυτη αισιοδοξία στους πολίτες της πόλης και τους επισκέπτες της.

Η Οργανωτική Επιτροπή θεωρεί ως πολύ σημαντική αυτή την πρωτοβουλία καθώς πιστεύει ότι η συνεργασία μπορεί να εξελίξει σταθερά τις πόλεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Γι αυτό θεωρούμε επιβεβλημένο να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θύμιο Καραϊσκο και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ηλία Μπουρμά για την εν λόγω πρωτοβουλία και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Επίσης την αντιπρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κα. Σοφία Αγγελοπούλου Παπανικολάου και την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Έμυ Αργυροπούλου.

Ευχαριστούμε επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμέων, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Οικονόμου, τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα και τον κ. Γεώργιο Κοτρωνιά για την προσωπική τους παρουσία στο 8ο Lamia Night Run και την υποστήριξή τους. Καθώς και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου  Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Κυρίτση.

Επίσης τους Αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Φώσκολο, κ. Παναγιώτη Στασινό, κ. Αθανάσιο Ντούζγος, κ. Δημήτρη Μπεσλεμέ, κ. Κώστα Αναστασίου και κ. Δημήτριο Τζούφλα καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων κ. Γεώργιο Κυροδήμο. Επιπλέον τον εντεταλμένο σύμβουλο  κ. Ιωάννη Ζωγράφο.

Ευχαριστούμε επίσης τον πρώην Δήμαρχο κ. Νικόλαο Σταυρογιάννη και τη δημοτική σύμβουλο κα. Βίβιαν Αργύρη. Τέλος τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Νικόλαο Πάπουτσα.

Επιπλέον ευχαριστούμε τον Ιατρό κ. Γέωργιο Ζουγλάκη για την υποστήριξη της διοργάνωσης καθώς και τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ κ. Ντίνο Μπουλούκο.

Το Lamia Night Run ως θεσμός δεν είναι μόνο ένας αγώνας…. είναι μια αθλητική εκδήλωση που δίδει ιδιαίτερη σημασία σε δράσεις πολιτισμού. Συνεπώς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Σύγχρονο Ωδείο ΚΕΦΟΣ για την πολυετή συμμετοχή του στην εκάστοτε  εκδήλωση που  προσδίδει μία διαφορετική  νότα αισθητικής σε όλη την εικόνα της διοργάνωσης.

Και επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και έναν έκαστο χωριστά, διότι συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης και την διεξαγωγή του LNR (ευχαριστούμε τους:  ΕΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΚΕΘΕΑ, ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΕΠΑΨΥ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑ, ΝΑΥΤΑΥΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΜΙΑΣ & NEXT SHOP). Για την Οργανωτική Επιτροπή ο εθελοντισμός είναι μια υπέρτατη αξία κουλτούρας που δείχνει το δρόμο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών. Και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ως προς τον στόχο αυτό.

Επίσης ευχαριστούμε τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ: ΙΚTEO ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ AUTOVISION & MEDICAIR και ΧΟΡΗΓΟΥΣ: Γ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Α.Ε., NEXT SHOP, TIME OUT, για τη σημαντική και συνεχή συμβολή τους  στη διεξαγωγή του LNR.

Τους χορηγούς επικοινωνίας MAG24, LAMIA REPORT, STAR ΚΕΝΡΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, LAMIANOW, RUNNING NEWS & IRUN αλλά και όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους που καλύψανε  την  διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες ΑμεΑ  και τους φορείς: ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ & ΚΔΑΠ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καθώς μας μαθαίνουν εμπράκτως ότι όλοι είμαστε ίσοι και πρέπει να συμμετέχουμε σε όλες τις δράσεις, πολιτιστικές, αθλητικές κτλ. Διότι μεταξύ άλλων βασική αρχή της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η ίση μεταχείριση και η μη διάκριση.

Οπωσδήποτε θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που συμμετείχαν στο 8ο LNR!

Καθώς και τους παρουσιαστές της διοργάνωσης, κα. Εύη Σταματίου, κ. Κωνσταντίνο Μαρτάκη και κ. Γιώργο Παπαντωνίου,  που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους.

Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, την Δημοτική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για την συνεχή υποστήριξη του LNR.  

Και όλους τους ανθρώπους που έρχονται ως θεατές και εμψυχωτές – φίλους - της διοργάνωσης.

Επίσης ιδιαίτερη τιμή μας έκανε η παρουσία της κα. Μαρίας Πολύζου στο Βιβλιοπωλείο ΕΠΙΠΕΔΟ στο πλαίσιο της διοργάνωσης για την παρουσίαση του βιβλίου της ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ...

Τέλος θεωρούμε επιτακτική την αναφορά μας και από εδώ στους νέους αθλητές που χάθηκαν άδοκα το 2022, την κα. Δήμητρα Ιορδανίδου και τον κ. Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλο και την προσπάθεια που γίνεται για την εναέρια διάσωση στη χώρα μας (Theofanis Ermis Connecting Us!?Για Την Εναέρια Προστασία Της Ζωής στο facebook).

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ευχαριστεί όλους κατά τον πλέον εγκάρδιο τρόπο.

Επειδή το LNR δεν είναι μόνο ένας αγώνας…..

It’s not only a race....

H Οργανωτική Επιτροπή

Κώστας Αποστολόπουλος

Πέτρος Καραγεώργος

Στέλιος Γκέκας


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00