Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Βρεττάκεια στη σκιά του Ταϋγέτου

«Όταν κάποτε φύγω από τούτο το φως θα ελιχθώ προς τα πάνω όπως ένα ρυάκι που μουρμουρίζει κι αν τυχόν ανάμεσα στους γαλάζιους διαδρόμους συναντήσω αγγέλους, θα τους μιλήσω ελληνικά, επειδή δεν ξέρουνε γλώσσες. Μιλάνε μεταξύ τους με μουσική»

 

Αγαπητοί Φίλοι

Αυτή είναι η γλώσσα μας, η γλώσσα μας η Ελληνική που μας χαρίζει απλόχερα ο ποιητής

Ο Νικηφόρος Βρεττάκος

 

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς

 

Βρεττάκεια στη σκιά του Ταϋγέτου

 

Ένας ξεχωριστός αγώνας που βρίσκετε κάθε χρόνο στο δρομικό καλεντάρι των δρομέων. Ένας αγώνας που έχει κτιστεί με πολλή προσπάθεια και αγάπη από τον διοργανωτή Παύλο Γορανίτη.

 Ένας αγώνας που χθες 30 Ιουλίου γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας του, αφιερωμένος σε έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της νεοελληνικής λογοτεχνίας, έναν  Έλληνα που συνέδεσε την ζωή και το έργο του με τις πνευματικές, πολιτικές και κοινωνικές αναζητήσεις του ελληνισμού κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα.

Βρεττάκεια ο αγώνας Θεσμός  στις Κροκεές Λακωνίας.

Είχαμε την χαρά να λάβουμε μέρος με μια ομάδα  35 δρομέων Μελών του ΣΔΥ Αθήνας και Φίλων Δρομέων που ήρθαν  μαζί μας, περισσότερο είχαμε την χαρά να δούμε τους τερματισμούς όλων των Δρομέων του μεγάλου αγώνα των 18,5χλμ και να χειροκροτήσουμε τις επιτυχίες τους.

Σε νεότερη ανακοίνωσή μας θα αναφερθούμε στους δρομείς που έλαβαν μέρος.

 

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00