Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Paros Way – Οι εγγραφές για το κολύμπι άνοιξαν

Στις 21 – 22 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί της Πάρου, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά η Αθλητικό – Τουριστική διοργάνωση Paros Way.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, με χαρά ανακοινώνει και το άνοιγα των εγγραφών που αφορά τους αγώνες κολύμβησης. Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr  στο ειδικό πεδίο εγγραφές.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Λιβάδια της Παροικιάς, ακριβώς μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (ΝΟΠ).

Swim director ο Χρήστος Μποφίλιος, με μεγάλη εμπειρία ως αθλητής κολύμβησης, προπονητής, αλλά και σε διοργανώσεις αγώνων κολύμβησης.

Οι κολυμβητικοί αγώνες του PAROS WAY θα πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (ΝΟΠ).

Το Paros Way έρχεται στην Πάρο με πολλά αθλήματα και διαφορετικές αποστάσεις και έχει σκοπό να γίνει ο απόλυτος αθλητικός  - Τουριστικός προορισμός, σε ένα νησί που φημίζετε για τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα και αποστάσεις:

Τρέξιμο

21 km, Relay 21 km (2×10,5 km), 5 km, kids

Κολύμπι

3 km, 1 km, kid

Aquathlon

Ατομικό, Relay

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr.

Και στην σελίδα fb της διοργάνωσης: https://www.facebook.com/parosway

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Πάρου.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Paros Way


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00