Αγώνες βουνού για όλους στα μονοπάτια του Τείχιου!

Η άνοιξη έφτασε και τα δρυοδάση της ορεινής Δωρίδας «στολίζονται» με τις καταπράσινες φυλλωσιές τους. Τα μονοπάτια όπως πάντα καλοσυντηρημένα είναι έτοιμα και οι μέρες πλησιάζουν. Το ραντεβού της δρομικής κοινότητας για ένα μοναδικό τριήμερο είναι προ των πυλών!

Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν από τον αρχάριο μέχρι και τον πιο απαιτητικό δρομέα. Ο κάθε αγώνας έχει και κάτι διαφορετικό να προσφέρει σε όποιον τον επιλέξει:

 

  • ΦΛΟΓΑ 10KM, D+ 400M

Μικρή και εισαγωγική διαδρομή στο ορεινό τρέξιμο. Ακόμα και αν δεν θέλεις να την τρέξεις κάνε την εγγραφή – πληρωμή σου καθώς το ποσό θα δοθεί στο Ίδρυμα Φλόγα και η συλλεκτική μπλούζα θα σου θυμίζει την σημαντική υποστήριξη σου!

 

  • HAWK'S RACE 20KM, D+ 900M

Παιχνιδιάρικη και γρήγορη διαδρομή με μικρή σχετικά υψομετρική. Ιδανική για όποιον θέλει ένα πραγματικό trail running αγώνα.

 

  • DEER'SRACE 30KM, D+ 1530M

Κλασικός αγώνας βουνού όπου το πέρασμα από μια κορυφή βουνού είναι απαραίτητο. Το όρος Τρίκορφο θα σας μαγέψει καθώς προσφέρει θέα βουνών της Πελοποννήσου (Παναχαϊκό, Ερύμανθος, Χελμός, Ζήρεια) αλλά και της Στερεάς Ελλάδας (Παναιτωλικό, Βαρδούσια, Γκιώνα). Φυσικά δεν θα λείψει από την θέα και το υγρό στοιχεία καθώς στα νότια δεσπόζει όλος ο Κορινθιακός κόλπος ενώ στα βόρεια η λίμνη του Μόρνου.

 

  • WOLF'S RACE 51K, D+ 2850M

Για απαιτητικούς δρομείς που μέσα από έναν υπερμαραθώνιο βουνού αναζητούν την δυσκολία και την πολύωρη επαφή με την φύση. Στην μεγάλη αυτή διαδρομή συμπεριλαμβάνονται και τα μονοπάτια των μικρότερων αγώνων δημιουργώντας ένα «χορταστικό» full race.

 

  • TIHIO STAGE RACE 100KM, D+ 5350M

Είναι ο μοναδικός Stage αγώνας της χώρας μας. Οι αθλητές σε τρεις (3) ημέρες καλούνται να τρέξουν τρεις (3) διαφορετικές διαδρομές ώστε να συμπληρώσουν τα 100χλμ. Μια μοναδική εμπειρία όπου οι συμμετέχοντες γίνονται μια παρέα και οι χρόνοι δεν έχουν σημασία! (οι δρομείς φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης και εμείς φροντίζουμε για όλα)

 

 

  • ΠΟΡΕΙΑ 15KM ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΜΕΑ ΜΕ ΧΕΙΡΗΛΑΤΟ ΟΧΗΜΑ

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στους αγώνες του TihioRace και παρουσία της Παρέας μας με τροχήλατα αμαξιδια . 

Με οικοδεσπότη του TihioRace Team τον Άρη Κατσούλη, θα φιλοξενήσουμε την αγαπημένη μας δρομική Παρέα, με τη Μαριλένα Γερογιάννη και τη Δήμητρα Λουκάκη για να χαρούμε τις στιγμές όπως κάνουμε πάντα σε κάθε ευκαιρία!

Η διαδρομή είναι 15 χλμ και θα περάσει από τα χωριά Παλαιοξάρι & Ποτιδάνεια με τερματισμό της πιο «δυνατής Παρέας» στο θεατράκι του Τειχίου!

 

Αγώνες βουνού για όλους στα μονοπάτια του Τείχιου! Be there!!!

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι