Εντυπωσίασε το 9ο Poikilo Rocky Mountain (VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή περισσοτέρων από 700 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στην Πετρούπολη για ένατη χρονιά ο αγαπημένος ορεινός αγώνας της Αττικής, Poikilo Rocky Mountain.

Οι συνδιοργανωτές Περιφέρεια Αττικής και «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» και ο Δήμος Πετρούπολης μέσα από μια δυναμική συνεργασία πραγματοποίησαν ένα αγώνα –γιορτή για τον αθλητισμό, τον ορεινό τρέξιμο, την υγεία και το περιβάλλον ενθουσιάζοντας όχι μόνο τους συμμετέχοντες αλλά και τους συνοδούς και επισκέπτες που κατέκλυσαν το χώρο εκκίνησης και τερματισμού.

Το Poikilo Rocky Mountain κέρδισε τις καρδιές και των πιο απαιτητικών δρομέων που έζησαν μια μοναδική δρομική εμπειρία και δοκίμασαν τις αντοχές τους σε τρεις απαιτητικές και πανέμορφες διαδρομές μέσα από τα υπέροχα μονοπάτια του Ποικίλου Ορους με την άπλετη θέα σε όλη την Αττική .

Η εκκίνηση δόθηκε, στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη στις 10:00 για τη διαδρομή των 22,5km, και στις 10:30 για τα 8km και 4km με τους εκατοντάδες δρομείς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δηλώνουν μετά τον τερματισμό ενθουσιασμένοι για την ποιότητα της διαδρομής, την οργάνωση και το επίπεδο ασφάλειας του αγώνα.

Τις εκκινήσεις έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής κα Μαργαρίτα Βάρσου και ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Στέφανος Βλάχος.

Νικητές του 9ου Poikilo Rocky Mountain αναδείχθηκαν στου άνδρες Γεράσιμος Μητρόπουλος (ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ)με χρόνο 2:11:13 και στις γυναίκες η Νίκη Σαράντη (Sunny Team)με χρόνο 2:42:41.

 

-

  

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

Ιουλ 30, 2022 Rate: 0.00

9ο Ikaria Run

9ο Ikaria Run

Αυγ 06, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα