Οι μπανάνες Chiquita δίνουν ενέργεια στους δρομείς του 13ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου

Οι μπανάνες Chiquita, οι κορυφαίες μπανάνες της αγοράς, θα περιμένουν την Κυριακή 17 Απριλίου όλους τους δρομείς του 13ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου στον τερματισμό των αγώνων για να τους αναζωογονήσει μετά την υπερπροσπάθειά τους.

 

Η Νο1 εταιρία στον χώρο της μπανάνας στέκεται στο πλάι του Ποσειδώνιου και στηρίζει τη διοργάνωση ως χορηγός, παρέχοντας την ημέρα του αγώνα premium φρούτα σε μικρούς και μεγάλους. Άλλωστε, η Chiquita, συνεργάζεται με τον Ποσειδώνιο από την πρώτη κιόλας χρονιάς του, δίνοντας ένα σαφές στίγμα ενίσχυσης του πρώτου ιστορικά ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων.

 

 

Οι μπανάνες Chiquita αποτελούν το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης κι άρα ιδανικό για όσους όλους θα στηθούν στην εκκίνηση των διαδρομών του Ποσειδωνίου. Αποτελούν μια πραγματική υπερτροφή κι ένα από τα πιο υγιεινά και βολικά σνακ. Δεν είναι τυχαίο πως οι συγκεκριμένες μπανάνες θεωρούνται πλέον το αγαπημένο φρούτο των δρομέων καθώς προσφέρουν επαρκή ενέργεια για να ολοκληρώσουν το τρέξιμό τους. Μια και η διαδικασία χώνεψης γίνεται άμεσα, απελευθερώνονται τα απαραίτητα συστατικά που συμβάλλουν στην ασφαλή αποκατάστασή τους ταυτόχρονα είναι και τόσο γευστικές που ικανοποιούν τους πάντες.

 

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του 1970 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς, έχοντας κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα www.chiquita.gr

 

Mετά από δυο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος επιστρέφει την Κυριακή 17 Απριλίου με πέντε διαφορετικούς αγώνες σε μια όμορφη ανανεωμένη χάραξη που επεκτείνεται σε όλο τον Φαληρικό Όρμο, δίπλα στη θάλασσα. Φέτος, η διοργάνωση προχώρησε στην επίσημη μέτρηση των διαδρομών του ημιμαραθωνίου και των αγώνων 5 χιλιομέτρων, εξασφαλίζοντας επίσημη πιστοποίηση από την AIMS. Ακόμα, στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται και αρκετές εξωαγωνιστικές δράσεις που αγγίζουν τον πολιτισμό, την υγεία και την κοινωνία.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.poseidon-athenshalfmarathon.com.

 

Bρείτε μας στα social media

 

 https://www.facebook.com/Poseidon.Athens.Halfmarathon/

 https://twitter.com/AthensHalfMara1

 https://www.youtube.com/channel/UCkO0swlZ50DCwVfyb6ArqUQ

 https://gr.pinterest.com/PoseidonAthens/

https://www.instagram.com/poseidon_athens_half_marathon/

 

-