Το 3ο Atlas Trail Running ευχαριστεί όλους τους χορηγούς

"Η Οργανωτική ομάδα του Α.Σ. ΑΓΩΝ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς που θα προσφέρουν τα προϊόντα τους στον 3ο ATLAS TRAIL RUNNING που θα διεξαχθεί στις 08/05/2022 στην περιοχή της Μαλακάσας".

 

Οι νικητές του ATLAS TRAIL RUNNING (08/05/2022) θα έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν μια σακούλα με τα γευστικά προϊόντα της εταιρείας NATURALSNAKS.
ΣΕ τέσσερις μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, και πάντα με τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και θρεπτικής αξίας Naturals. 
Ελληνικής παραγωγήςχειροποίητες και πλούσιες σε φυτικές ίνες, αποτελούν από μόνες τους ένα πλήρες, υγιεινό και τονωτικό γεύμα.
 
Facebook
Instagram
Website
https://b2b.naturals.gr/
  
Στον ATLAS TRAIL RUNNING όπου θα διεξαχθεί στις 8/5/2022.Η εταιρεία bella frutta θα είναι εκεί για να σάς κεράσει τη υπέροχη μπανάνα F.lli Orsero όπου θα σας δώσει την κατάλληλη αποκατάσταση. Facebook https://www.facebook.com/bellafruttasa

 

 
 

Θα είναι κοντά μας στον ATLAS TRAIL RUNNING 8/5/2022 η μοναδική  μελάσα  Emelia θα σάς δώσει  ενέργεια και ότι χρειάζεται ένας αθλητής για να καταφέρει τον στόχο  του. https://www.facebook.com/emeliafoods
 
 
 
 
 
 
Η E.co. Lift (Economou Company Lift) δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή, μελέτη, εμπόριο & εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα παντός τύπου, ατόμων & φορτίων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Σταθερά στηρίζει την διοργάνωση και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
 
 
 
 

-