Κλείνουν την Κυριακή 03/04 οι εγγραφές για το Hydra's Trail Event

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει καθώς απομένουν ελάχιστες μέρες για την διεξαγωγή του Hydra's Trail Event 2022, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Απριλίου!!
 
Έχοντας μπει στη τελική ευθεία, η Οργανωτική επιτροπή των αγώνων αποφάσισε πως οι εγγραφές θα κλείσουν τη Κυριακή 03/04 και ώρα 18.00.
Υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση www.hydrastrail.gr και πέραν αυτής της ημερομηνίας καμία εγγραφή και πληρωμή δεν θα είναι πλέον δυνατή.
 
Παράλληλα στην Ύδρα οι ετοιμασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Τις προηγούμενες ημέρες ο Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων Λουκάς Πρατίλας και η ομάδα του, καθάρισαν σχολαστικά όλες τις διαδρομές, κάνοντας τα μονοπάτια να δείχνουν ''αεροδρόμια'', έτοιμα να υποδεχθούν αθλητές και επισκέπτες.
 
Η θέα στο Αιγαίο και το μοναδικό ορεινό τοπίο του νησιού θα ανταμείψει όλους τους συμμετέχοντες. Ειδικά αυτούς που θα αγωνιστούν στην μαραθώνια διαδρομή καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης ο αγώνας ''κατεβαίνει'' και συναντά δύο μοναδικής ομορφιάς παραλίες, την Νησίζα και τον Μώλο.
 
Be there
9-10 April 2022
 
Οργανωτική Επιτροπή

 

-

   

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

Ιουλ 30, 2022 Rate: 0.00

9ο Ikaria Run

9ο Ikaria Run

Αυγ 06, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα