Η New Balance προσφέρει δώρα στους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Άρτας "Ο Δρόμος του Γιοφυριού"

Από την αθλητική εταιρία New Balance, χορηγό του "Ο Δρόμος του Γιοφυριού", την ημέρα του αγώνα θα κληρωθούν 4 ζευγάρια New Balance Fresh Foam Boracay στους συμμετέχοντες

H Νew Balance έχει μια ιστορία ενός αιώνα. Ιδρύθηκε το 1906 στο Bellmont της Μασαχουσέτης και για πενήντα χρόνια έφτιαχνε ορθοπεδικά παπούτσια. Στις δεκαετίες του '50 και '60 όλο και μεγαλύτερος αριθμός δρομέων κατέφευγε στη New Balance γιά να παραγγείλει αθλητικά παπούτσια ειδικών προδιαγραφών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αποκτήσει μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία σε αυτόν τον τομέα.

Το 1972 αγοράστηκε από το σημερινό της ιδιοκτήτη James Davis, την ημέρα του μεγάλου Μαραθωνίου της Βοστώνης.

Η New Balance λανσάρισε τότε το μοντέλο "320" που χαρακτηρίστηκε σαν το Νο1 αθλητικό παπούτσι της αγοράς και της έδωσε διεθνή υπόσταση. Από τότε ανέπτυξε μια σειρά τεχνικών χαρακτηριστικών και τεχνολογικών καινοτομιών που την έφεραν στις πρώτες θέσεις πωλήσεων αθλητικών παπουτσιών σε όλο τον κόσμο.

Η Startline Α.Ε. ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της New Balance το 2012. Προϊόντα της εταιρείας θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και New Balance exclusive stores σε όλη την Ελλάδα.

-