Η γαλλική εταιρεία αθλητικών αξεσουάρ Wantalis θα βρίσκεται στο 6ο Veikou Trail

Η γαλλική εταιρεία αθλητικών αξεσουάρ Wantalis θα βρίσκεται στο 6ο Veikou Trail και θα προσφέρει δώρα στους νικητές  των 5 και των 10 χιλιομέτρων, ενώ δύο ακόμα θα κληρωθούν μετά το τέλος της διοργάνωσης, μέσα από την λίστα συμμετεχόντων.

Η Wantalis είναι γνωστή για τα εργονομικά και έξυπνα αξεσουάρ, κατάλληλα για τρέξιμο, ποδήλατο και σκι. Τρέξτε άνετοι αποθηκεύοντας τα προσωπικά σας αντικείμενα στις μίνιμαλ και βολικές ζώνες μέσης αλλά και στις θήκες κινητού για το μπράτσο.

 

Συγκεκριμένα οι 1οι νικητές των 5χλμ και 10χλμ (Άνδρες & Γυναίκες), θα κερδίσουν ένα από τα δώρα της WANTALIS, της εταιρείας ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ

  • 2 Running Belt (ζώνη μέσης), για να παίρνουν μαζί τους στην άσκηση το κινητό τους, τα κλειδιά τους και όποιο άλλο μικροαντικείμενο χρειάζονται.
  • 2 Running Belt (διπλή ζώνη μέσης) (για να παίρνουν μαζί τους στην άσκηση το κινητό τους, τα κλειδιά τους και όποιο άλλο μικροαντικείμενο χρειάζονται.

 

Η παραλαβή των δώρων της κλήρωσης, θα πραγματοποιηθεί από το κατάστημα ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ στο Περιστέρι, οδός Τζών Κένεντυ 84, Περιστέρι 12136, ύστερα από ενημέρωση της διοργάνωσης.

 

Η WANTALIS

Η εταιρεία WANTALIS γεννήθηκε το 2006 στη Μασσαλία, με πρωτοβουλία ανθρώπων που λάτρευαν τα σπορ. Από τότε, με εφευρετικό και ρεαλιστικό πνεύμα, η WANTALIS αναπτύσσει έξυπνα και πρακτικά αξεσουάρ για ορεινές δραστηριότητες.
Γεμάτα κοινή λογική και σχεδιασμένα "στο γήπεδο", αυτά τα αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή των αθλητών.

Από αξεσουάρ για τρέξιμο και σκι έως και αδιάβροχες τσάντες, απευθύνεται σε μεγάλους αθλητές, ποδηλάτες και περιστασιακούς δρομείς.  Οι selfies στην παραλία θα ήταν πολύ ευκολότερες χωρίς σταγόνες άμμου και νερού. Η  WANTALIS αποθηκεύει τις φωτογραφίες σας με τις αδιάβροχες θήκες του. Είσαι πολύ κρύος το χειμώνα; Η WANTALIS σας ζεσταίνει με τα έξυπνα θερμαινόμενα γάντια του. Σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, θα βρείτε εφευρετικά και πρωτότυπα μοντέλα, για να κάνετε οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα πάντα πιο ευχάριστη. Το έχετε ονειρευτεί; Η WANTALIS το δημιούργησε. Δεν χρειάζεται πλέον να απογοητευτείτε με τα καθημερινά εμπόδια που εμποδίζουν τις ελευθερίες σας ως αθλητές. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία για να μπείτε στον αθλητισμό. Η φαντασία της WANTALIS θα σας κάνει να απολαύσετε πλήρως το πάθος σας!

Στην Ελλάδα τα προϊόντα WANTALIS εισάγονται και διακινούνται από την εταιρεία ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ.

-

   

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

Ιουλ 30, 2022 Rate: 0.00

9ο Ikaria Run

9ο Ikaria Run

Αυγ 06, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα