Το SPORT24 χορηγός επικοινωνίας στο 7ο Lycabettus Run

Το Lycabettus Run, η δημοφιλής και βραβευμένη διοργάνωση, επιστρέφει για 7η χρονιά και δίνει την δυνατότητα σε όλους να χαρούν τις ασφάλτινες, αλλά και τις χωμάτινες διαδρομές του λόφου του Λυκαβηττού, στην καρδιά της Αθήνας.

 

Το SPORT24 στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και θα είναι και στην ερχόμενη χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

 

SPORT24

 

Το SPORT24, εμμένοντας στη φιλοσοφία του να τα βλέπει και να τα γράφει όλα “Μόνο Αθλητικά” συνεχίζει να πρωτοπορεί με απώτερο σκοπό το ποιοτικό και πρωτογενές αθλητικό περιεχόμενο.

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις από αθλητές παγκόσμιας κλάσης, εκπομπές που εκπέμπουν ζωντανά από το στούντιο της 24 MEDIA, live ενημερώσεις από το «Matchcenter» και ηχητικές περιγραφές σπουδαίων αγώνων, αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο site αθλητικής ενημέρωσης.

 

Την διοργάνωση θα επιμεληθεί η εταιρεία MYSPORTEVENT με την ευγενική υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Οι αποστάσεις 7ου Lycabettus Run εκτός των Ασφάλτινων διαδρομών 5,5 χλμ. και 11 χλμ., περιλαμβάνουν Trail χωμάτινες διαδρομές 4,5 χλμ. και 9 χλμ. και Σκυταλοδρομία 11 χλμ. (2 Χ5,5 χλμ.)

Το αθλητικό brand του Ομίλου 24MEDIA, θα καλύψει πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά όλα όσα θα εξελιχθούν σε αυτή την αθλητική συνάντηση (ειδήσεις αποτελέσματα, φωτογραφίες, βίντεο) μέσα από το www.sport24.gr.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, μπορούν να επικοινωνούν με την Οργανωτική Επιτροπή μέσω email στο info@lycabettusrun.gr.

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

-

   

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2022

Ιουλ 30, 2022 Rate: 0.00

9ο Ikaria Run

9ο Ikaria Run

Αυγ 06, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα